De Samsung Galaxy S25 Ultra doet het in 2025 zonder de nieuwste 200MP ISOCELL-sensor

De Samsung Galaxy S25 Ultra doet het in 2025 zonder de nieuwste 200MP ISOCELL-sensor

Volgens de passagier @medewerkerSamsung ISOCELL GN6 wordt in de nabije toekomst gelanceerd als de nieuwste OEM-camerasensor voor smartphones met een resolutie van 50MP. In tegenstelling tot zijn directe voorganger wordt echter verwacht dat hij eindelijk de Sony IMX989 zal inhalen met zijn felbegeerde en opgeruimde 1-inch voetafdruk.

Aan de andere kant wordt aangenomen dat het 1,6 micron (µm) groot is, terwijl de pixelgrootte van de GN5 slechts 1,0 µm is. De GN6 kan echter vanaf de tweede helft van 2024 (2H2024) worden toegevoegd aan de productlijnen van Samsung door ISOCELL HP7, een nieuwe 200-megapixelsensor met 0,6 µm pixels.

Beide high-end sensoren kunnen worden overschaduwd door de HU1: het gerucht gaat dat het vermeende aanstaande broertje van ISOCELL nieuwe wegen inslaat met zijn geavanceerde 440MP-specificaties. Het kan echter bedoeld zijn voor toepassingen zoals autocamera’s.

Aan de andere kant kunnen de andere twee geruchten over ISOCELL-upgrades voor apparaten zijn zoals de volgende generatie Vivo X-serie smartphones of Redmi Note, zoals gemeld door Samsung.geannuleerdHet is van plan om het te integreren in zijn vlaggenschip Galaxy S-telefoons: zelfs de Galaxy S25 Ultra zal naar verwachting HP7 missen vanwege de nadelige impact op de stuklijst van toekomstige vlaggenschepen.

Koop de Samsung Galaxy S23 Ultra bij Amazone

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *