Pokemon Palworld-model onthuld met Ash, Pikachu en meer

Pokemon Palworld-model onthuld met Ash, Pikachu en meer
Rishabh Sabharwal

Nu heeft een Palworld-speler het ultieme Pokemon-model gemaakt, gevuld met populaire personages zoals Ash, Pikachu en nog veel meer. Hier is hoe het eruit ziet.

Het overlevingsspel Palworld heeft sinds het debuut, minder dan zeven dagen geleden, een golf van belangstelling onder spelers gegenereerd. Wat het maximale aantal gelijktijdige spelers op Steam betreft, overtrof de game Elden Ring dit weekend en brak daarbij alle records.

Pocket Pair heeft deze overlevings-RPG gemaakt met een open wereld en wezens genaamd “Pals” die op dieren lijken. Om basissen te bouwen, rond te bewegen en te vechten, kunnen spelers deelnemen aan gevechten en vrienden vangen.

Artikel gaat verder na advertentie

Sommige spelers hebben het nieuwe spel vergeleken met een “Pokemon rip-off with Guns” vanwege de overeenkomsten tussen de twee franchises en het feit dat het niet beschikbaar zal zijn op Nintendo-consoles.

Zakpaar

Door snel een level omhoog te gaan in Palworld, krijg je toegang tot alle nieuwe krachtige vaardigheden.

Hoewel de spanningen tussen Pokemon- en Palworld-fans hoog oplopen, heeft één speler een model ontworpen dat Ash, Pikachu en tientallen andere geliefde Pokemon-personages in Palworld plaatst. Hier vindt u meer informatie over de beschikbaarheid ervan en hoe het eruit ziet.

Palworld's “Epic” Pokemon-systeem voegt verschillende karakters toe aan het spel

Hoewel Palworld bij de release geen modding-ondersteuning zou hebben, kon de Australische YouTuber Toasted Shoes die wel krijgen Screenshots van een werkend Pokemon-model in het spel. De game is sinds de release in Early Access op Steam en Xbox, en modders zijn aan het werk geweest en hebben een Pokemon-mod-pakket online geüpload.

Artikel gaat verder na advertentie

In de video wordt in Toasted gedemonstreerd hoe spelers in de modus de rol van Ash Ketchum uit de Pokemon-serie op zich kunnen nemen en gevechten kunnen aangaan tegen verschillende personages, waaronder Venusaur en Team Rocket. Pikachu, Oddish, Ash's vrienden Misty en Brock en een hele reeks andere geliefde personages uit de franchise maken allemaal deel uit van het model.

Het lijkt erop dat deze mod via een achterdeur in de code in het spel is ingevoegd, hoewel Pocket Pair nog geen officiële ondersteuning voor de mod heeft vrijgegeven en de mod niet is goedgekeurd.

Artikel gaat verder na advertentie

Aan de andere kant kondigde Toasted op 23 januari 2024 ook een volledige video aan, die op een eigen pagina zal verschijnen. Youtube kanaal Om de situatie in al zijn glorie te laten zien. Sommige kijkers wijzen erop dat de video ook een link naar geïnstalleerde mods zal bevatten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *