Van 'Pokemon with Guns' Palworld werden 5 miljoen exemplaren verkocht, waarmee het aantal meest gespeelde games op Steam in één weekend werd overtroffen

Van 'Pokemon with Guns' Palworld werden 5 miljoen exemplaren verkocht, waarmee het aantal meest gespeelde games op Steam in één weekend werd overtroffen

Het komt niet vaak voor dat een gloednieuw IP-adres uit het niets komt en de gamingwereld stormenderhand verovert – vooral zonder dat het gratis is om te spelen – maar Pocketpair In de wereld Dat is precies wat hij heeft bereikt. Palworld werd gelanceerd op Steam Early Access op 19 januari 2024 en markeerde de eerste enorm succesvolle nieuwe lancering van het jaar, bovenaan Steam Meest gespeelde spellen Vanaf 22 januari 2024.

Dit betekent dat het slechts drie dagen duurde voordat Palworld meer spelers registreerde dan Valve-spelers Tegenaanval 2 En Dota 2evenals steunpilaren van andere ontwikkelaars zoals PUBG: Slagvelden, Apex-legendesEn Grand Theft Auto V. Sorry, Baldurspoort 3:Je staat niet meer in de top acht. Er is een nieuwe dominante pc-RPG in de stad, en deze straalt een vreemd gevoel van vertrouwdheid uit.

(Afbeelding tegoed: klep)

Gezien het feit dat de meerderheid van de meest gespeelde games op Steam gratis te spelen zijn of op zichzelf tot grote franchises behoren, is dit een ongelooflijk indrukwekkende prestatie van de kant van ontwikkelaar Pocketpair. Deze snelle opkomst wordt echter ook geconfronteerd met aanzienlijke controverses, en iedereen die ermee bekend is Pokémon Misschien kan de franchise erachter komen waarom.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *