Pokémon Scarlet en Violet starters komen naar Animal Crossing in de mod

Pokémon Scarlet en Violet starters komen naar Animal Crossing in de mod

Vaak vieren fans feest door nieuwe personages aan te kondigen uit een serie zoals Pokémon by Maak memes En de Fanart voor haar personages. Deze keer ging een moderator een stap verder door een extensie toe te voegen Drie beginners pokemon Van de nieuwe (en niet voorgestelde) scharlaken pokemon En de paars naar een wereld Animal Crossing: nieuwe horizonten.

ontwikkelaar, doodswensplaatste foto’s van de situatie op 6 maart Videowe kunnen drie voorgerechten zien van scharlaken pokemon En de paarsEn Sprigatito, Fuecoco en Quaxly staan ​​zij aan zij met kleding die past bij hun algehele vorm en geslacht. Pokémon is aangekondigd naast een nieuwe generatie games in Pokemon presenteert in februari.

De modus is echter niet zomaar iets dat elke speler op zijn Switch kan downloaden. Dom Desire vertelde Polygon via Twitter dat ze dit hebben bereikt door de modellen van de dorpelingen in het spel te nemen en deze zo aan te passen dat ze op alle Pokémon lijken. Van daaruit gebruikten ze 3D-modelleringssoftware Blender en Switch Toolbox om Switch-spelbestanden te bewerken. Vervolgens gebruikten ze de jailbreak-sleutel om hun aangepaste bestanden in het spel te patchen.

Doom Desire brengt voor de lol wijzigingen aan in Animal Crossing en zei dat ze oorspronkelijk van plan waren om na het spelen een dorpsstijl in Pokémon te creëren Pokemon: Legends of Arceus. “Maar toen ik beginners van de negende generatie zag, dacht ik dat ze zouden passen in de gemakkelijk te vinden diersoorten – kat, krokodil, eend – zonder grote veranderingen”, zeiden ze.

READ  Switch online versies van Pokémon Stadium 1 & 2 ondersteunen geen transfers

Voor meer mods kun je het werk van Doom Desire bekijken op Twitter account en anderen berichten in sociale media.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *