Vergeet de PS5-aanvulling – waarom wacht ik op de Nintendo Switch Pro

Vanaf dat moment PS5 Het ging vorig jaar in de uitverkoop, gamers waren aan het klauteren om de nieuwe console te krijgen. Maar het was moeilijk, bijna onmogelijk, te vinden Waar een PS5 kopen​ Het aanbod is laag, de vraag groot en de speculanten vernietigen alles voor iedereen.

Eerlijk gezegd heb ik daar geen tijd voor. Niet alleen vanwege de moeite, maar omdat ik meer geïnteresseerd ben in een andere controller die er is. Het woord is dat 4K, OLED-toting Nintendo Switch Pro U kunt eerder aankomen Einde van het jaar, En dat is iets waar ik echt enthousiast van kan worden.

Onmogelijk om mijn tuimelschakelaar niet leuk te vinden

Written By
More from Aubrey Mason

Mijn zoon heeft een onvergeeflijke zonde begaan

Vikas Dubey werd gedood bij een ontmoeting door de Uttar Pradesh-politie nadat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *