Pokemon Scarlet & Violet-spelers genieten van de ‘coole’ interactie met de in-game streamer

Pokemon Scarlet & Violet-spelers genieten van de ‘coole’ interactie met de in-game streamer
Noel Corbett

De Indigo Disk DLC voor Pokemon Scarlet & Violet bevat een gesprek tussen Gym Leaders Iono en Grusha dat voor streamers en makers van inhoud dicht bij huis kan komen.

Sinds vóór de release van Pokemon Scarlet en Violet was Gym Leader Iono een van de meest populaire en verdeeldheid zaaiende personages in de Paldea-regio.

De electro-genrespecialist haalt haar inspiratie uit de cultuur van streamers en influencers, wat haar een zeer grote fanbase in het universum heeft opgeleverd.

Iono lijkt echter voor dezelfde uitdagingen in de Pokémon-wereld te staan ​​als veel van haar echte tegenhangers, zoals blijkt uit een nieuwe chat in The Indigo Disk DLC.

Artikel gaat verder na advertentie

Pokemon Scarlet & Violet Gym Leader beschuldigt Iono ervan kaartjes te verkopen

Met de Indigo Disc kunnen spelers nieuwe interacties zien tussen belangrijke NPC’s, zoals Gym Leaders in de BB Club Room, inclusief een interactie tussen Gym Leaders Iono en Grusha die laat zien dat zijn Pokémon niet de enige is die koud is in de Ice-type specialist.

In een video gedeeld op de Pokemon-subreddit door RadDudesmanGrusha vertelde Iono dat hij bekend is met haar uitzendingen en ‘ze altijd bekeek vóór wedstrijden en zo’.

Het gesprek neemt echter een andere wending wanneer Grusha tegen Iono zegt: “Ik denk dat ik je oude inhoud beter vind, als ik eerlijk ben. Ik heb een groter risico genomen, weet je?”

Artikel gaat verder na advertentie

Als dat nog niet genoeg is, zegt Grusha tegen Iono: “Tegenwoordig lijkt het erop dat het allemaal draait om het krijgen van de meeste klikken, alle sponsoring en zo. Behoorlijk oncool, als je het mij vraagt.”

Het is een veel voorkomende kritiek waarmee makers van inhoud te maken krijgen, vooral degenen die erin zijn geslaagd een grote aanhang zoals Iono te vergaren. Hoewel dit vaak juist is, is het nog steeds schokkend om te zien hoe iemand in het openbaar zo onbeleefd is.

“Koud als ijs”, antwoordde een commentator.

Artikel gaat verder na advertentie

Iono van haar kant lijkt meer geïrriteerd door Grusha’s wreedheid en zegt: “Oh, jij bent een van die fans! Daarom ben ik gestopt met het lezen van reacties!”

Als je dit leuk vond, bekijk dan zeker de rest van onze Pokemon-dekking.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *