Pokémon Scarlet & Violet versie 1.3.0 is nu live, hier zijn de volledige patch-opmerkingen

Pokémon Scarlet & Violet versie 1.3.0 is nu live, hier zijn de volledige patch-opmerkingen
Afbeelding: The Pokémon Company

The Pokémon Company en Nintendo hebben Pokémon Scarlet & Violet versie 1.3.0 uitgebracht. Sommigen van hen behandelen bugfixes, feature tweaks en vele andere veranderingen.

Misschien wel de meest opvallende is een oplossing voor trainers die een ei vangen in plaats van een Walking Wake of Iron Leaves in Tera’s laatste gevecht (vóór de update naar v1.2.0). Er zijn ook een aantal oplossingen met betrekking tot Zoroark in gevechten, en daar was een oplossing voor Pokémon GO Verbinding.

Hier zijn de volledige patch-opmerkingen, met dank aan de officiële ondersteuningspagina van Nintendo:

Pokemon Scarlet en Violet – Ver. 1.3.0 (uitgebracht op 19 april 2023)

Bedankt voor het spelen van de Pokemon-serie. Op woensdag 19 april hebben we de versie 1.3.0-update uitgebracht voor exclusieve Nintendo Switch-softwaretitels Scarlet Pokémon En Pokémon Violet.

Ondersteun trainers die een ei vangen in plaats van een kielzog of een ijzeren blad in Terra Raid-gevechten

Trainers die een ei hebben gevangen in plaats van een Walking Wake of Iron Leaves in een Tera Raid-gevecht voorafgaand aan de update naar v1.2.0 Scarlet Pokémon En Pokémon Violet Omdat ze door een fout geen van deze Pokemon konden vangen.

Deze bug is verholpen en Trainers die zulke eieren hebben gevangen in plaats van Walking Wake en Iron Leaves, kunnen nu deze Pokemon vangen.

Bovendien zullen de Tera Raid Battle-evenementen voor deze twee Pokemon rond dezelfde tijd terugkeren als de game-update. bezoek Deze pagina Voor details over de gebeurtenissen van Tera Raid Battle.

Voorzien van aanpassingen

Er is een wijziging aangebracht in de deadline voor deelname aan vriendschappelijke competities, die te vinden zijn in het gedeelte Online competities van Battle Stadium.

 • Voorafgaand aan deze wijziging: Inzendingen waren toegestaan ​​tot de start van de vriendschappelijke wedstrijd.
 • Na deze wijziging: Deelname is toegestaan ​​tot het einde van de vriendschappelijke wedstrijd.
Bugfixes

Koppel gevechten

 • Een bug opgelost in Link Battles waar selecteren aandelenbeurs Net voordat de selectieteller op nul staat, kan het zijn dat de geselecteerde Pokémon niet wordt ingeschakeld, waardoor de schakelaar – en het gevecht zelf – abnormaal werkt.
 • Een bug gerepareerd in Link Battles waarbij de resterende tijd voor een gevecht minder dan 1 minuut was, en het niet langer werd weergegeven waar het moest.
 • Een bug gerepareerd in Link Battles waarbij, afhankelijk van de beweging die werd gebruikt op het moment dat de Pokémon flauwviel, de tijd die de Trainer kreeg om de volgende Pokémon te selecteren, werd verminderd.

vecht

 • Een bug gerepareerd waarbij de Cud Chew Ability na de eerste keer activeren elke 2 beurten opnieuw werd geactiveerd, in tegenstelling tot wat er in de vaardigheidsbeschrijving stond.
 • Een bug gerepareerd waarbij Zoroark Terastalliseerde terwijl hij zijn Illusion-vaardigheid gebruikte om zichzelf te vermommen als een andere Pokemon. Op het Check Status-scherm wordt Zoroark’s Terastallized Type weergegeven als het originele type van de Pokémon waarin het is vermomd, in plaats van Zoroark’s Tera Type.
 • Een bug gerepareerd waarbij Zoroark zijn illusievermogen gebruikte om zichzelf te vermommen als een andere Pokémon die al was bedacht. Deze fout zorgde ervoor dat het Zoroark-type onjuist werd weergegeven op het statuscontrolescherm, omdat het Tera-type van de Pokémon Zoroark het als zodanig had vermomd.
 • Een bug gerepareerd in Double Battles met bewegingen die basisveranderingen veroorzaakten in Pokemon met behulp van bewegingen. Deze bug zorgde ervoor dat statistische wijzigingen twee keer ten onrechte plaatsvonden als de gebruiker twee vijandige Pokémon met een beweging raakte terwijl een vijandige Pokémon achter een plaatsvervanger stond.

Pokemon GO-verbinding

 • Er is een groot probleem verholpen waardoor de game crashte op het scherm dat werd gebruikt om te koppelen met een Pokémon GO-account.

laatst

 • Er is een bug verholpen waarbij Trainers die Hisuian Zoroark van het Mystery Gift-scherm ontvingen als een speciale vroege aankoopbeloning voor een verborgen schat in de Zero Zone van Pokémon Scarlet of Pokémon Violet zonder Zoroark voor het eerst in hun spel te zien, zijn verholpen. Deze fout zorgde ervoor dat Zoroark onjuist werd weergegeven zoals vastgelegd op getrainde Pokédexes.
 • Andere gespecificeerde bugfixes zijn geïmplementeerd.

READ  De site kan mechanisch typen op het toetsenbord volgen door gewoon te luisteren

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *