Pokémon Snap’s nieuwe ‘Obamascape’ is de nieuwste sprinttruc met een rare naam

Abu Masso met het hoofd van Barack Obama.

foto: Nintendo / Bandai Namco / The Pokémon Company / Kotaku / Theo Wargo (Getty Images)

Zoals elke subcultuur, staat sprinten erom bekend zijn eigen unieke vocabulaire te creëren dat soms als een heel andere taal kan klinken. Gelukkig hebben we mensen zoals Abyssoft Om als onze Sherpa op te treden en ons de verraderlijk snellopende berg op te leiden. Toont zijn nieuwste video nieuwe Pokemon SnapmonDe term “Skip Obama”, de term “what the heck” is recentelijk in het lexicon van de gemeenschap opgenomen.

In feite heeft het overslaan van Obama niets te maken met de voormalige president van de Verenigde Staten, hoewel zijn naam lijkt op Abomasnow, een ijs- en grasachtige Pokemon waarvan de techniek is uitgevonden om te omzeilen. De capriolen van Abomasnow hebben Shiver Snowfield gedwarsboomd nieuwe Pokemon Snapmon De lopers zijn snel sinds de release van het spel in april, maar spelers hebben onlangs ontdekt dat ze kunnen voorkomen dat het hun voortgang door het level belemmert met een goed getimede appelworp.

Natuurlijk is Obama’s skip verre van de meest bizarre term van de sprintsprint. Abyssoft somt er zelfs een paar op aan het begin van hun video, waaronder: Super Metroidis “zachte buis, ” Super Mario Kartis “Jezus Paddo,” En de Metroid Primeis “IJsstraal voor Flaaghra na Flaaghra. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Hier zijn enkele andere dingen die ik bijzonder grappig vind:

  • Buttslapping, “Techniek gevonden in verschillende Tony Hawk Pro Skater Games die de lengte en lengte van de sprong te voet verlengen.
  • slokje liftHet is een manier om de lift te omzeilen Super Mario 3D Land Die de persoon die het ontdekte verkeerd heeft gespeld door zijn naam te schrijven.
  • Bedrieglijk draaiende toren met zwaaiende vleugels,” een uitlaat De truc die voor zich spreekt.
  • De “ezelborst“Het is een onzichtbare schat in The Legend of Zelda: Ocarina of Time Er kan met de inhoud worden geknoeid.
  • En natuurlijk wie kan het vergeten Super Mario Odysseyis “natte walnotenhopEn het is een heel goede beschrijving van hoe oneindig springen mis kan gaan en tegelijkertijd heerlijk pittig klinkt.

Het meest humoristische aan het overslaan van Obama, althans voor mij, is dat de naam de truc verslaat. Om het belang ervan niet te onderschatten nieuwe Pokemon Snapmon Snel rennen, maar verwijzend naar een van de beroemdste en beroemdste presidenten in de geschiedenis van de V.S. deed me geloven dat het een beetje, ik weet het niet, flitsender zou zijn. Ik denk dat ze niet allemaal op hetzelfde niveau kunnen zijn als een natte walnootsprong.

READ  PlayStation VR-volgcontroller voor Sony PS5-gameconsole
Written By
More from Aubrey Mason

Outriders beta releasedatum, starttijd, platforms en bestandsgrootte

je kan het proberen Outriders Vroeg gratis! kogel Ontwikkelaar People Can Fly...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *