Hackers van videogames beweren dat Denuvo en DRM verantwoordelijk zijn voor struikelende computers in ‘Resident Evil Village’

computer spelletjes Resident Evil Village Ik heb lang geworsteld met prestatieproblemen, waaronder aanzienlijk stotteren, waarvan hackers beweren dat het wordt veroorzaakt door Capcom’s DRM-software.

Na beschuldigingen van een vooraanstaand lid van de gemeenschap van het kraken van videogames dat Capcom’s DRM-software aanzienlijke stotterproblemen veroorzaakte in de pc-versies, DSOG Ze geven aan dat ze denken dat dit ook na de test het geval is.

De site beweert dat ondanks het feit dat ze tijdens hun eerste prestatie-analyse stotterproblemen hadden, ze niet één keer dezelfde problemen tegenkwamen tijdens urenlang spelen op een gekraakte versie van Resident Evil Village.

Hacker verantwoordelijk voor de hack Resident Evil Village Hij legde uit:

“Alle in-game luiken, zoals die bij het doden van zombies, zijn gerepareerd omdat Capcom DRM-toegangspunten zijn gepatcht, zodat de meeste van hun functies nooit meer worden geïmplementeerd. Dit resulteert in een veel soepelere game-ervaring.”

Resident Evil Village. Krediet: Capcom

Ze beweren ook dat Capcom’s DRM “volledig verward” was in de Denuvo VM, waardoor het spel langzamer liep. Ga verder: “Ze dringen er bij niemand op aan dit te accepteren.”

Deze problemen zijn gemeld Vaak door degenen die spelen Resident Evil Village Op pc hebben spelers gemeld dat er nog geen oplossing is Tijdens de afgelopen maand.

Denuvo is het onderwerp geweest van veel controverse in de pc-gaminggemeenschap, net als veel rapporten in het verleden – waaronder een artikel van extreem Antipiraterijsoftware is in het verleden ervan beschuldigd de spelprestaties negatief te beïnvloeden.

Eerder in het jaar waren games als Legendarische editie Mass Effect En de Monster Hunter: De Wereld Het nieuws werd vrijgegeven om het DRM-programma uit hun bestanden te verwijderen.

READ  De geweldige Sim Settlements-mod voor Fallout 4 krijgt een vervolg

in ander nieuws, Witcher 3 Je ontvangt gratis DLC geïnspireerd op de Netflix tv-serie.

Written By
More from Max Mcgee
ICC T20 Wereldbeker 2020 uitgesteld wegens pandemie van coronavirus
Het ICC hoopt het toernooi van oktober tot november 2021 te organiseren.©...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *