Pokémon Stadium komt op 12 april naar Nintendo Switch Online

Pokémon Stadium komt op 12 april naar Nintendo Switch Online

Nintendo heeft het aangekondigd Pokemon Stadion Ik zal meedoen De Nintendo 64-bibliotheek in het Nintendo Switch Online + Expansion Pack van 12 april 2023. Nintendo heeft eerder onthuld dat Pokemon Stadion Ze zal uiteindelijk lid worden van NSO tijdens de Nintendo Direct van september 2022. Diezelfde direct onthulde dat ook Pokemon Stadion 2 Ze komt ooit bij NSO, maar deze heeft nog geen releasedatum.

Pokemon Stadion Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 2000 in het Westen en was de eerste keer dat internationale spelers konden deelnemen aan 3D Pokémon-gevechten. De game miste het meeslepende avontuur en verhaal van de Game Boy-games, maar spelers hadden de mogelijkheid om Pokémon van de Game Boy-games over te zetten naar de Pokemon Stadion. (Deze functionaliteit is helaas niet beschikbaar voor de NSO-versie.) Het volstaat om te zeggen dat het meer dan genoeg was om basisschoolleerlingen te verbazen, ook al was het naar de huidige maatstaven een beetje abstract. De Kids Club heeft negen minigames die je met maximaal drie vrienden kunt spelen, waaronder Clefairy Says en Sushi-Go-Round.

Nintendo Switch Online zorgt tegelijkertijd voor betere service, maar Nintendo 64-, Sega Genesis- en Game Boy Advance-inhoud zit vast achter het duurdere Expansion Pass-niveau. Degenen die op het basisniveau spelen, hebben nog steeds NES-, SNES- en Game Boy-spellen om van te genieten. Er zou echter geen vrede op aarde zijn tot een van hen Super Mario-RPG of Moeder 3 Doe mee met de dienst.

Toch is dat geweldig Pokemon Stadion Het komt volgende week naar Switch Online.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *