Pokémon Trading Card Online Game “Sunset FAQ” legt het sluitingsproces uit

afbeelding: Pokemon

Eerder deze week onthulde The Pokémon Company een bestand de nieuwe Pokémon Trading Card is een live spel De app voor mobiel en pc.

Natuurlijk heeft het veel vragen opgeroepen over wat er aan de hand is met de huidige game, Pokémon TGC Online. TPC heeft nu een uitgebreide Q&A uitgebracht over het “workout”-proces van de oudere versie – waarin wordt uitgelegd hoe deze app kan worden verwijderd en de cut zal worden stopgezet “kort voor de lancering” van de nieuwe game.

Bestaande spelers kunnen hun gegevens overdragen wanneer ze voor het eerst inloggen op Pokémon TCG Live. Dit houdt in dat je door de meeste kaarten gaat, maar niet noodzakelijkerwijs alle – ongeopende pakketten worden ook omgezet in kristallen (in-game valuta). De compatibiliteit van codekaarten met TCG Live is bevestigd, hoewel sommige van deze codes “verschillende items” in de nieuwe app kunnen ontgrendelen.

TPC legde ook enkele redenen uit achter het afsluiten van de huidige game – en laat zien hoe TCG Live niet alleen gemakkelijker te updaten is, maar ook toegankelijk is op smartphones, tablets, pc’s en Macs. Afgezien hiervan is de reden voor het integreren van bestaande spelersaccounts om te zorgen voor een grotere pool van digitale spelers.

Ga je Pokémon Trading Card Game Live bekijken als het uitkomt? Vertel het ons hieronder.

READ  Sekiro speedrunner verslaat een geblinddoekt spel rechtstreeks op Twitch
More from Madison Garrett

Dream Sports heeft de op Pune gebaseerde Rolocule Games overgenomen

Dream Sports zei maandag dat het Rolocule Games heeft overgenomen, een in...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *