The Good Life krijgt een Xbox Game Pass-lanceringsdatum voor de eerste dag

Hoewel de enorme AAA-titels sinds de oprichting in 2017 de belangrijkste trekpleisters van de service waren, zullen supporters van de service het erover eens zijn dat de indiegames hen zelfs tijdens de rustigere maanden verbonden hielden. Ondanks nieuwe hitters op komst, krijgt Xbox Game Pass volgende maand nog een belangrijke indie-toevoeging met The Good Life, het nieuwste project van de populaire game-maker Hidetaka “SWERY” Suehiro.

SWERY is een gameregisseur uit Japan en oprichter van het productiebedrijf White Owls Inc. A Mortal Obsession, D4: Dark Dreams Don’t Die, The Missing: JJ Macfield en Island of Memories zijn slechts enkele van zijn cultklassiekers.

Hoewel de bizarre titels van de regisseur in de loop der jaren vaak voor controverse hebben gezorgd, werd SWERY Games geprezen om hun aparte sfeer, waarbij The Missing een nominatie ontving in de categorie Games For Impact bij de Game Awards in 2018.

The Good Life, het nieuwste project van de maker, is een “schuldbetalende RPG” geïnspireerd door Animal Crossing en bevat de mysterieuze en Twin Peaks-geïnspireerde aspecten van moorddadige obsessies.

Grounding Inc. helpt , het bedrijf dat is opgericht door Yukio Futatsugi, de maker van Panzer Dragoon, bij het maken van het spel. In 2018 heeft de game meer dan $ 81 miljoen ($ 740.000) opgehaald op Kickstarter. The Good Life gaat eindelijk in première op 15 oktober nadat het de geplande releaseperiode van november 2019 lang heeft gemist.

Youtube video

Xbox-fans die uitkijken naar The Good Life kunnen het op Xbox Game Pass krijgen, aangezien in 2018 werd aangekondigd dat het spel bij de release in de service zou worden opgenomen. Dit is logisch, aangezien SWERY een geschiedenis heeft op Xbox, met Deadly Premonition die exclusief als Xbox 360 in het Westen wordt uitgebracht en de PlayStation 3-versie exclusief voor Japan blijft totdat Director’s Cut in 2013 werd uitgebracht voor PS3 en pc.

READ  343 Industries nemen nieuwe talenten aan om Halo . te helpen

D4: Dark Dreams Don’t Die werd in september 2014 uitgebracht als een exclusieve Xbox One-console, maar werd stopgezet na de tweede aflevering. In 2018 werd The Missing ook gepubliceerd op Xbox One, maar het was destijds een platformonafhankelijke release. The Good Life zal ook beschikbaar zijn op pc, PS4 en Switch.

Written By
More from Vanessa Hale
Adidas lijkt samen te werken met Xbox voor de sneakersamenwerking
Gordel in iedereen, console-oorlogen lijken de straat op te gaan – letterlijk....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *