Pokimane explodeert Twitch over “Hot Tub” -streams

De “hot tub” -meta van Twitch heeft de afgelopen maanden voor veel controverse gezorgd, en nu heeft Imane “Pokimane” Anys besloten om het te verzwaren. In een recente Just Chatting-stream nam Pokimane Twitch de missie op zich over de onduidelijkheid van het bedrijf als het gaat om daadwerkelijke regels. Het streamingapparaat beweert dat er behoefte is aan een beter begrip van wat wel en niet is toegestaan, anders kan de suggestieve inhoud vaker voorkomen. Het streamingbedrijf pleitte niet voor een strikt verbod op het materiaal, maar voerde wel aan dat er menselijke moderators zouden moeten zijn die de content goed in de gaten houden.

“Mensen hebben zoveel met streak te maken dat je iemand nodig hebt die alleen, als mens, in een stroom kan gaan en zoiets als, eh, dat is suggestief, en er iets aan doen. Dat betekent niet een verbod. Maar doe iets over het, zodat het niet alleen de suggestieve stromen zijn die er zijn. Het neemt het hele platform over, “zei Bochimani. Een fragment is te vinden uit de commentaren van Pokimane Hier.

Pokimane’s opmerkingen kwamen kort na Twitch Creator Development Director Marcus “djWHEAT” Graham’s opmerkingen over de meta. Tijdens de uitzending van 28 april verklaarde djWHEAT dat meta zelf de regels van het platform niet overtreedt, maar dat Twitch “actie zal ondernemen wanneer we op de hoogte worden gebracht”. Op basis van de geluiden van haar opmerkingen, voelt Pokimane dat dit niet ver genoeg gaat, waardoor Twitch-kijkers de streams moeten volgen in plaats van de leiding te hebben.

READ  De nieuwste aankondiging van Google Assistant is enorm nieuws voor Android Auto

Pokeman Fair De nieuwste streamer weegt in de meta-controverse van de hot tub. Vorige maand ging “xQc” Lengyel naar Twitter, waar hij naar meta verwees als “trash”. Rachel “Valkyrae” Hofstetter is echter aan de andere kant van het spectrum gevallen, met het argument dat de doden “niemand pijn doen” en zich afvragend waarom sommige mensen zo belangrijk lijken te zijn.

Het zal interessant zijn om te zien waar het vanaf hier naartoe gaat. Met zoveel grote omroepen die reageren op de meta, lijkt het slechts een kwestie van tijd te zijn voordat de omroep meer actie moet ondernemen om in te grijpen. Dit kan een directe inspanning van het platform vergen, maar de tijd zal uitwijzen of dit het geval is.

Denk je dat Bochimane gelijk heeft dat de regels beter moeten worden gehandhaafd? Wat vind je van “hot tube meta?” Laat het ons weten in de comments of deel het direct op Twitter op Sluit een tweet in Om over spelletjes te praten!

[H/T: Dexerto]

Written By
More from Lesley Curry

Nintendo-baas bespreekt de impact van Animal Crossing: New Horizons op toekomstige game-ontwikkeling

Tenzij je het afgelopen jaar of zo onder de heerlijk comfortabele Belle...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *