Fake Animal Crossing uitgebracht op Xbox

Animal Crossing: New Horizons Het was een enorme hit op de Nintendo Switch en dat succes heeft Blatant Theft geïnspireerd, nu beschikbaar op Xbox! Hoewel sommige ontwikkelaars misschien tevreden zijn met het aanbieden van een game met een iets gewijzigde titel, heeft HugoStudioLab exact dezelfde naam gebruikt en wordt deze weergegeven in de Microsoft Store. Deze versie van “Animal Crossing: New Horizons” staat er eigenlijk veel dichter bij Crossy Road-Compleet met vijf verschillende dieren waaruit spelers kunnen kiezen. Op het moment van schrijven is de game nog steeds beschikbaar in de Microsoft Store, waar hij verkrijgbaar is voor $ 2,99. De lijst is te vinden Hier.

Deze neppe Animal Crossing-game is ontdekt en gedeeld door Nintendeal op Twitter. De tweet is hieronder opgenomen.

Het zal interessant zijn om te zien hoelang de game nog te koop is! Nintendo beschermt zijn intellectuele eigendom sterk, en het nepspel gebruikt niet alleen dezelfde naam; Het menu in de Microsoft Store heeft hetzelfde logo en zelfs een afbeelding van Tom Nook! Het lijkt een veilige gok dat deze lijst op de een of andere manier van de radar van Microsoft is gevallen, en als gevolg daarvan zal het waarschijnlijk niet lang meer duren voor deze wereld.

Dit jaar is het de twintigste verjaardag van de Animal Crossing-franchise, maar geen enkele game in de serie is erin geslaagd om het niveau van commercieel succes voor de Animal Crossing-franchise te vinden. nieuwe horizonten. De Switch werd afgelopen maart uitgebracht en bood spelers snel een broodnodige ontsnapping tijdens de coronavirus-pandemie. Fans hebben hun creaties op sociale media gedeeld sinds de release van de game, wat waarschijnlijk meer spelers heeft geïnspireerd om de game op te pakken (en misschien ook deze nepgame te kopen). Degenen die niet bekend zijn met de serie en de exclusiviteit van Nintendo-consoles zijn een belangrijk doelwit voor dit soort misleiding. We hopen dat maar heel weinig mensen voor de gek gehouden worden!

Animal Crossing: New Horizons Exclusief beschikbaar op de Nintendo Switch, niet op Xbox One of Windows 10. Je kunt al onze eerdere berichtgeving over de game hier bekijken.

Ben je een fan Animal Crossing: New Horizons? Sta je versteld van dit bedrog van het spel? Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op Sluit een tweet in Om over spelletjes te praten!

READ  De Master Collection komt in juni uit op pc, PS4, Switch en Xbox One
Written By
More from Vanessa Hale

Black Desert: Prestige Edition Sweepstakes (XBox One)

Black Desert Online MMORPG.com-personeel Bijgewerkt: 9 nov.2020 05:52 uur Geplaatst: 9 nov.2020...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *