Polestar 2 krijgt 476 pk dankzij een over-the-air prestatie-upgrade

Het is lang geleden: de Over-The-Air-update zou de Dual Motor-varianten van Polestar 2 nog meer kracht moeten geven. Dankzij de upgrade van het prestatieprogramma neemt het vermogen toe van 408 pk en 660 Nm naar 476 pk en 680 Nm. Bijna 500 pk in een stijlvolle 5-deurs sedan, go! Er is echter een probleem…

Polestar 2 Extra Kracht

Op de laatste editie van het Goodwood Festival of Speed ​​heeft Polestar al een experimentele variant van Polestar 2 getoond, genaamd “Beast”. Dit dier was zeer goed gekleed, met een nieuwe grille, zwarte spiegels, coole strepen en wielen van Polestar 1.

Polestar 2 ‘Beast’ kreeg ook meer vermogen: 476 pk in plaats van 408 pk, terwijl dezelfde elektromotoren werden gebruikt. Deze variant kreeg geen motor-upgrade, maar de software werd geüpgraded. En aangezien Polestar dol is op OTA-upgrades, kunt u raden dat deze upgrade vroeg of laat beschikbaar zal komen voor Polestar-bezitters.

Polestar 2 prestatie-update

Dat moment is nu aangebroken. eigenaren Polestar 2 lange afstand dubbele motor Er kan een performance software-upgrade worden gedownload, waarmee het gecombineerde vermogen van de twee elektromotoren van 408 pk en 660 Nm naar 476 pk en 680 Nm wordt verhoogd.

Dat is niet verkeerd, want de Polestar 2 Dual Motor ging echt als een speer. Na de upgrade sprint de prestatievariant in 4,4 seconden naar de 100 km/u.

Slecht nieuws

Dan het slechte nieuws: de upgrade is niet gratis. Polestar neemt een Tesla en biedt tegen betaling een software-update aan. Wil je 68 picasa extra en 20 Nm extra, dan moet je €1.000 overmaken. Je krijgt er niet alleen extra energie van, maar je krijgt er ook nog een heleboel stickers bij. U hoeft deze niet zelf te downloaden of af te drukken, want deze wordt naar u gemaild.

Alleen VK en Nederland

De update is momenteel alleen beschikbaar in het VK en Nederland. Elektrische automobilisten in Nederland hebben weer geluk. De eerste Tesla die het laadnetwerk alleen openstelt voor andere merken in Nederland en dat is nu goed nieuws.

Chauffeurs huren

Trouwens, ingehuurde chauffeurs hebben niet zoveel geluk. De Performance Program-upgrade is alleen beschikbaar op de Long Term Dual Engine en voor klanten die een Polestar 2 contant of financieel hebben gekocht. De upgrade is momenteel niet beschikbaar voor verhuur of vloot.

READ  ESS- en MSS-programma's: wat zijn de voordelen?
More from Madison Garrett
LED Magazine – HEMA start met de verkoop van slimme LED lampen
HEMA is begonnen met het verkopen van slimme ledverlichting in haar winkels....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *