14 van de beste kerstfeestspellen volgens beoordelingen

Thanksgiving staat voor de deur, wat betekent dat Kerstmis een stuk dichterbij is dan iemand zich misschien realiseert. Het is niet alleen tijd om op je best te genieten feestelijke decoratiesHet is ook tijd om je voor te bereiden op allerlei soorten vakantiebijeenkomsten. terwijl je bezig bent Planningslijsten En gastenlijsten, vergeet niet om wat leuke activiteiten te bedenken om je gasten te vermaken zodra ze aankomen.

Als je moeite hebt om op ideeën te komen of dit jaar gewoon iets nieuws wilt proberen, hebben we een aantal van de bestverkochte en best beoordeelde games gevonden die je nu kunt kopen.

De beste kerstfeestspellen, volgens shoppers

Hygge. spel

Of het nu een familiefeest is of een informele bijeenkomst met mensen die elkaar misschien niet goed kennen, dit spel met meer dan 300 vragen is ontworpen om een ​​”intiem gesprek” op gang te brengen en zal iedereen binnen de kortste keren op zijn gemak stellen. “Het was geweldig om het gesprek te voeren naar gebieden waar we ons normaal niet in zouden begeven. Het voelde alsof het ons hielp om ons als gezin hechter te voelen”, zei een vijfsterren Amazon-gecertificeerde recensent. abonnee.

nep indoor sneeuwballen

Een sneeuwballengevecht is een essentiële winteractiviteit, maar als het gras nog groen is, kun je je binnenshuis vermaken met deze pluche sneeuwballen. Verdeel je groep in teams en neem deel aan geïmproviseerde gevechten binnenshuis met deze schattige sneeuwbollen die zacht genoeg zijn om je geen zorgen te maken over kapotte ruiten. “[They’re] makkelijk te begrijpen, [which makes] Een recensent schreef dat het voor senioren leuk was om met familie en vrienden aan het evenement deel te nemen.

Vakantie bowling spel

Bowlen krijgt een feestelijk tintje met kerstboompinnen en rode bowlingballen. Met deze mini-set zal iedereen het zeker naar zijn zin hebben. Ze zijn ideaal voor binnenshuis, aangezien de pinnen slechts 30 cm hoog zijn en de bowlingballen 10 cm in doorsnee. Het compacte formaat maakt het ook gemakkelijk op te zetten en op te bergen. “De kinderen vonden het net zo leuk om te spelen als de volwassenen. [It’s] Gemaakt van zeer goede kwaliteit [it] Het breekt niet gemakkelijk”, schreef een Eastern Trade Reviewer.

READ  Het Hooggerechtshof van Islamabad zegt dat India een nieuwe kans krijgt om een ​​advocaat te benoemen

Crazy Crazy Christmas: Deluxe Stocking Stuffer Edition

Mad Libs is een klassieker die iedereen gemeen heeft en die het feest zeker aan het lachen zal maken. “Tegen het einde van de eerste keer rolden we over de grond met tranen die over onze wangen stroomden. Het is geweldig Voorraadbesparing En een leuke nieuwe traditie! ” abonnee Eén Amazon-referentie.

Christmas Rush-kaartspel

Dit snelle kaartspel zal iedereen vanaf het begin enthousiast maken. Terwijl bekende vakantiezinnen de lucht vullen, is het je doel om vier identieke kaarten te verzamelen om de spelcode te krijgen en de kerstdrukte te verslaan. Ronden van vijf tot tien minuten houden alles in beweging en maximaal acht mensen kunnen tegelijkertijd spelen. Een vijfsterrenrecensent “De mogelijkheden om te lachen waren eindeloos” boekenZe beschrijven hun ervaring.

Speld de neus op de sneeuwpop

Speel deze feestelijke versie van de staart aan de ezel vastpinnen, behalve dat hij zijn neus tegen de sneeuwman spelt! De set bevat 10 papieren neuzen, een sneeuwpop zonder neus en twee blinddoeken. Iedereen kan plezier hebben, maar de kinderen zullen hier zeker dol op zijn. Eén recensent “Kinderen zullen lachen en plezier hebben als ze proberen hun neus precies op de juiste plaats te krijgen” abonnee Voordat we bellen, zou het moeten zijn.

Rudolph the Red-Nosed Reindeer Bordspel

Help Rudolph en zijn vrienden op hun reis over de Noordpool om Misfit-speelgoed te vinden en af ​​te leveren in dit Candyland-achtige bordspel. Maximaal vier mensen kunnen tegelijkertijd spelen als Rudolph, Hermie de Misfit Elf, Yukon Cornelius of de Verschrikkelijke Sneeuwman. Het heeft een gemiddelde van 4,7 sterren en meer dan 200 geverifieerde vijfsterrenbeoordelingen.

READ  RTX 3080 review: het is tijd om pc-gaming te beginnen

kerstcharades

Nooit meer zelf acteerideeën bedenken. Dit kerstspel wordt geleverd met twee kaartspellen die je precies vertellen wat je moet doen en hoe lang je het moet doen. Hoewel sommige kaarten moeilijker te fotograferen zijn dan andere, zullen ze je gegarandeerd aan het lachen maken. een recensent vond het geweldig Zo lang nadat een collega het meebracht naar een zakenlunch, moesten ze het zelf gaan halen!

Kerstvriendelijk hardloperspel

vermijden Lange verzendtijden Met dit bestverkochte afdrukbare spel. Het spel in de trant van Family Feud is omgedoopt tot Friendly Feud, zodat je het met iedereen en met iedereen kunt spelen. “[It’s a] Een geweldige manier om de vakantie door te brengen, zelfs op afstand! “

‘Dit is het seizoen van Kerstmis Trivia Game’

Als je op zoek bent naar een klassiek gezelschapsspel, kun je niet fout gaan met trivia. Test de kennis van uw gasten over alles wat met vakantie te maken heeft, van vragen over films en tv tot kladjes over kerstliederen en tradities over de hele wereld. Deze collectie heeft meer dan 850 geverifieerde vijfsterrenrecensies en een gemiddelde van 4,4 sterren.

Gewei slinger gooi spel

Haal het plezier van carnaval rechtstreeks in huis met een feestelijk tintje. Dit opblaasbare gewei kan als hoed worden gedragen of over elk oppervlak worden geplaatst, terwijl gasten ernaar streven om een ​​van de 12 ringen te bevestigen. “We hadden hier zoveel plezier mee op eerste kerstdag en konden niet geloven dat het zo luchtdicht was omdat ik lucht erin ongeveer twee weken voor Kerstmis. De lucht was ijl, opgewonden Een persoon.

READ  Indore Egg Sellers-winkelwagen omvergeworpen naar verluidt meer dan Rs 100 steekpenningen

Kerst Bingo spel

Niemand wordt buitengesloten in dit kerstbingospel dat wordt geleverd met 40 spelerskaarten, 32 contactfiches en 2 contactkaarten. Het heeft een gemiddelde van 4,4 sterren en meer dan 500 geverifieerde vijfsterrenbeoordelingen. een recensent Ze zei De set is duurzaam genoeg om jaar in jaar uit te gebruiken, en vervangt papieren stiften door candybars voor extra motivatie.

Kerst Opole

Zowel kinderen als volwassenen zullen dol zijn op dit feestelijke spel Monopoly. Maximaal zes mensen kunnen tegelijkertijd spelen en ze doen hun best om de vreugde van Kerstmis te verspreiden zonder failliet te gaan. “Gezinnen brengen te weinig tijd door met plezier maken. Zo begint het!” Een recente referentie aanmoedigen.

Gooi de zitzakkoekjes van de kerstman

Iedereen weet dat de kerstman een druk bezet man is. Gooi wat koekjes voor hem voordat hij gaat met dit zitzakkengooispel. De set bevat een houten speelbord, een steunpaal en vijf zitzakken, dus je hebt genoeg mogelijkheden om je doel onder de knie te krijgen. Recensenten beschreven het als een leuk spel voor zowel kinderen als volwassenen.

Kijk voor meer van dit soort verhalen op:

Abonneer je op onze site dingen die we leuk vinden En Een geweldige ontdekking Nieuwsbrieven en downloadbestanden TODAY-app Ontdek deals, winkeltips, budgetvriendelijke productaanbevelingen en meer!

More from Madison Garrett
Meer geremasterde GTA Trilogy-info lekken inclusief GTA V-besturingselementen
afbeelding: rockgames indien Grand Theft Auto: Trilogie – Definitieve editie Het was...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *