Poll: Wat is het beste 2D Mario-spel?

In september 2020 begon Nintendo zijn feestseizoen ter ere Super Mario Bros.35-jarig jubileum en bijna lancering Super Mario 3D All-Star We vroegen lezers van Nintendo Life om te rangschikken Alle belangrijke 3D Mario-spellen. Met de release van Super Mario 3D World + Fury Bowser Aan de horizon, en de jubileumperiode van Nintendo eind maart ten einde loopt, dachten we nu dat het een goed moment zou zijn om erachter te komen welke van de 2 D. Mario-spellen zijn ook de beste. Weet je, om de set compleet te maken.

Hieronder vind je een korte lijst van alle 2D Mario-platformgames. Geregistreerde Nintendo Life-gebruikers kunnen op de sterren klikken en een of alle games op tien beoordelen. Net als Top 50 enquêteplatforms En andere lijsten gesorteerd op lezer, onze gebruikersbeoordelingen bepalen de resulterende ranglijst in realtime, dus de rangorde kan worden gewijzigd Zelfs na publicatie.

Als je deze spellen eerder in onze database hebt geëvalueerd – en dat is een goede kans – bedankt! Zo niet, waarom scrolt u dan niet naar beneden en kent u de spelers toe die een score van tien hebben gespeeld? je weet wel, Ter informatie!

Nieuwe Super Mario Bros. U© Nintendo

Merkbaar: Voor dit arrangement hebben we enkele draagbare poorten verwijderd en opnieuw uitgegeven; Dit omvat geweldig Super Mario Bros Deluxe Voor de Game Boy Color zijn verschillende verwarrend benoemde GBA-poorten, en Super Mario Maker voor Nintendo 3DS. We hebben ook gekozen voor de luxe editie van Nieuwe Super Mario Bros. Bij Op de schakelaar om die game te vertegenwoordigen die we hebben verstrekt Yoshi-eiland En de Warrior Land De voorgrond – Ze hebben misschien “Super Mario” in hun titels, maar die spin-offs hebben nieuwe consoletakken voortgebracht met hun eigen specifieke smaak. Een tijdelijke battle royale met vijfendertig spelers Super Mario Bros 35 De deur is ook uitgestald. Ten slotte hebben we een automatische loper toegevoegd Super Mario Run Omdat het een platform is! Klachten op het gebruikelijke adres.

READ  Sabres vs. Rangers - Samenvatting van het spel - 22 maart 2021

Beoordeel elk Super Mario 2D-spel:

Klik op de sterren hieronder om elk van de tien Super Mario-games die je hebt gespeeld te beoordelen:

Bedankt voor de evaluatie! We zullen de resultaten tijdig publiceren, maar onthoud dat de resulterende lijst vluchtig zal zijn, dus zelfs als je “de stem hebt gemist” voordat de rangschikking bekend werd gemaakt, kun je de rangschikking na publicatie nog steeds beïnvloeden.

More from Madison Garrett

Wearables waarschuwen straks ook voor coronabesmetting

De corona-app is al meer dan 400.000 keer gedownload, maar daarvoor heb...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *