Poll: Wat vind je tot nu toe van Valheim op Xbox Game Pass?

Een van de grootste Xbox Game Pass-releases voor maart 2023 arriveerde eerder deze week in de vorm van Valheim, dat al een tijdje deel uitmaakt van PC Game Pass, maar nooit de sprong naar de console heeft gemaakt. Nu eindelijk op Xbox Series X en Xbox Series S als console ExclusiefEn dat lijkt tot nu toe erg goed te gaan.

In de Xbox Store heeft het momenteel een gemiddelde beoordeling van 4/5 sterren, waarbij 61% van de mensen er 5/5 op stemt. Dat is best goed voor de Xbox Store, die voor de meeste titels een slechte reeks gebruikersrecensies heeft! op stoomHet is “zeer positief” onthaald op basis van meer dan 340.000 recensies.

En jij dan? Hoe vind je Valheim tot nu toe op Xbox? Is dit je eerste ervaring met de game of ben je verder gegaan met de pc-versie? We horen graag uw mening over de enquête en opmerkingen hieronder.

Een meedogenloos verkennings- en overlevingsspel voor 1-10 spelers, dat zich afspeelt in een procedureel gegenereerd vagevuur, geïnspireerd op de Vikingcultuur. Vecht, bouw en verover je een weg naar een verhaal dat de bescherming van Odin waardig is!

Written By
More from Vanessa Hale
Wanneer komt GoldenEye 007 naar Xbox Game Pass?
BANGKOK, THAILAND – 05/24/2018: In deze foto-illustratie, een Japanse versie van de...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *