Destiny 2-spelers zullen eerder vroeger dan later meer weten over de in-game Veil, zegt gamedirecteur Joe Blackburn

Destiny 2-spelers zullen eerder vroeger dan later meer weten over de in-game Veil, zegt gamedirecteur Joe Blackburn

Sinds de lancering van Lightfall zijn er meer vragen dan antwoorden over wat er echt is gebeurd in de verhaalcampagne en wat “The Veil” is dat iedereen behalve de Guardian weet.

Dit leidde tot veel kritiek binnen de Destiny 2-gemeenschap die de Lightfall-verhaalcampagne omschreef als een stap achteruit ten opzichte van het verhaal van The Witch Queen. Het goede nieuws is dat Destiny 2-gamedirecteur Joe Blackburn onlangs is geweest Vrienden podcast per seconde Waar hij enkele vragen beantwoordde die spelers hadden na Lightfall.

Toen Skill Up (Ralph Panebianco) werd gevraagd naar The Veil en wat het is, antwoordde Blackburn: “Als we een situatie hebben waarin spelers zeggen: ‘Er zit iets in het spel en ik wil er meer over weten’, wat een situatie waarin Destiny zich eerder bevond, wat we niet willen is Nou, dat hebben ze duidelijk gemaakt in iets uit het spel.

Afbeelding: Bungie

“Waar we ons nu echt op concentreren, is dat we een aantal elementen hebben waar mensen meer over moeten weten, laten we die kennis in het spel stoppen, op deze plek, waar het niet is.” [like] Na 6 maanden kun je deze YouTube-video gaan bekijken om te zien wat dat ding is. Dat zou het geval moeten zijn, ga het spel spelen om erachter te komen.

“We zijn zeker verheugd om dit jaar meer te leren over The Veil, maar helaas niet vanavond op deze podcast.”

Als Ralph vraagt ​​of spelers eerder of later in het spel meer informatie over The Veil kunnen verwachten, antwoordt Blackburn “Ja”. Sinds kort heeft Bungie dat ook open Een nieuwe missie waar spelers aan beginnen in Season of the Deep, waar “spelers de stad zullen verkennen om meer te weten te komen over de aard van de sluier door middel van het onderzoek van Osiris en de nieuw onthulde collectieve gegevens van Ishtar”.

READ  Pixel's At a Glance brengt verkeersinformatie voor woon-werkverkeer terug

Deze missie is beschikbaar voor alle Lightfall-spelers, ongeacht of je Season of the Deep hebt gekocht of niet. Je kunt de volledige aflevering van de FPS-podcast hieronder bekijken.

Destiny 2 Lightfall is nu beschikbaar op PlayStation, Xbox en pc.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *