Populairste Xbox-games – Fallout 4 en 76 keren terug naar de top 20 nadat het tv-programma werd uitgezonden

Populairste Xbox-games – Fallout 4 en 76 keren terug naar de top 20 nadat het tv-programma werd uitgezonden
Meestal is het de kracht van Xbox Game Pass die bepaalt welke games zullen stijgen en dalen in onze gaming-hitlijsten, maar deze week lijkt het erop dat alle verwachtingen rond de release van de Fallout TV-show van Amazon Prime Video verantwoordelijk zijn voor een aantal grote veranderingen. De grafiek van deze week Meest populaire Xbox-spellen We zien mensen opnieuw duiken tussen de prestaties van Fallout 4 en die van Fallout 76, waarbij beide games weer in de top 20 staan ​​– hoewel er ook enkele recente toevoegingen uit onze lijst met aankomende Game Pass-games zijn verschenen. Hier zijn de top 40 Xbox-gameplay-hitlijsten voor de week die eindigde op 14 april 2024.

Fallout 4 en Fallout 76 keren terug naar de top 20

Allereerst: er is nog steeds geen verandering in de top drie, waarbij Fortnite, Call of Duty en Minecraft allemaal stabiel blijven. De eerste grote verandering is Destiny 2 (een van de beste MMO's op Xbox), die van de 14e naar de 8e is gestegen, waarschijnlijk dankzij de release van de Into the Light-update.

Net daaronder is er Fallout 4, dat weer aansluit bij de Top 40 op nummer 17, en daaronder maakt Fallout 76 een enorme sprong van nummer 40 naar nummer 19. Zoals blijkt uit de positie van Fallout 76 vorige week – en het feit dat Fallout 4 verscheen niet bij de lancering – Er zou iets groots voor nodig zijn om deze twee naar de top van de hitlijsten te tillen. Dit grote ding zal waarschijnlijk het tv-programma zijn dat enkele dagen geleden werd uitgebracht. De meesten van jullie hebben in onze recente enquête gestemd dat jullie naar Fallout TV zouden kijken, en het is duidelijk dat veel mensen dat hebben gedaan. De show wordt geprezen als een aanpassing van een videogame die dingen echt op gang brengt rechts, en het inspireerde waarschijnlijk enige Fallout-nostalgie die mensen terug naar de games leidde. Als je je echter weer in Fallout 4 hebt verdiept, ben je waarschijnlijk het zat dat alle prestaties van Fallout 4 momenteel zijn uitgeschakeld op Xbox en niet kunnen worden ontgrendeld. Bethesda is op de hoogte van dit probleem, dus hopelijk is een oplossing niet ver weg.

READ  Larian breekt door met Baldur's Gate 3 op Xbox Series S

Ark: Survival Ascinated daalde lichtjes naar de 20e plaats, terwijl Palworld – dat zijn eerste Raid Boss-update heeft – stabiel bleef op de 22e plaats. De EA Sports PGA Tour sprong van de 34e naar de 25e. Het is onlangs toegevoegd aan Game Pass, vertelde iemand me Office Golf Fans, Sean Momenteel zijn de Masters bezig, dus misschien voedt dat ook de golfspirit. Shadow of the Tomb Raider is terug in de top 40 op nummer 33 nadat hij vorige week lid werd van Game Pass. Er was wat verwarring over deze versie, omdat Microsoft zei dat dit de definitieve versie zou zijn die beschikbaar was via de service, maar alleen de standaardversie verschijnt. Dit alles lijkt nu te zijn opgelost en de definitieve release is nu beschikbaar. De laatste nieuwe verschijning is Botany Manor, die na lancering op Game Pass op nummer 38 in de top 40 terechtkomt. Dit prachtige, met planten gevulde spel is zeker het proberen waard, en je kunt ons Botany Manor-interview bekijken voor meer informatie.

Populairste Xbox-games (week eindigend op 14 april 2024)

De grafiek is samengesteld op basis van gameplaygegevens van meer dan 2,4 miljoen actieve Xbox-accounts. Kaartinformatie valt onder copyright GameInzichten. Klik hier voor meer informatie over het berekenen van de grafiek.

Vooruitkijkend hebben we tot nu toe twee games bevestigd op Xbox Game Pass voor mei, waaronder de langverwachte Senua's Saga: Hellblade 2.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *