De enge nieuwe indietitel van Xbox-baas Phil Spencer Loving

De enge nieuwe indietitel van Xbox-baas Phil Spencer Loving

We weten dat Xbox-hoofd Phil Spencer een enorme gamer is – ga gewoon naar de gamer-tag op Xbox om erachter te komen – en hij gaat vaak naar Twitter om zijn nieuwste toneelstukken te posten. De laatste tijd lijkt het alsof hij er veel tijd aan besteedt klifhet nieuwe spookachtige visavontuur van Black Salt Games.

DREDGE is een enorme hit geweest in de ongeveer drie weken sinds de lancering, met meer dan 7.000 verkochte exemplaren. stoom Alleen al de opmerkingen vormen een “Extreem positieve” beoordeling. Spencer lijkt net zoveel te genieten van zijn tijd met de titel, waarbij de setting, kunststijl en het tempo van de game echt indruk maken op de hoofden van Xbox.

DREDGE is nu beschikbaar op Xbox One en Xbox Series X | S, hoewel helaas verdrietig Nee Momenteel onderdeel van Xbox Game Pass. Als dat in de toekomst verandert, laten we het je natuurlijk weten – we zouden het zeker leuk vinden als het op een dag naar de abonnementsservice van Microsoft komt!

Hier is meer informatie over DREDGE als u besluit dat het iets is dat u misschien wilt ophalen:

“DREDGE is een visavontuur voor één speler met een sinistere onderstroom. Verkoop je vangst, upgrade je boot en duik in de diepten naar lang begraven geheimen. Verken een mysterieuze archipel en ontdek waarom sommige dingen vergeten blijven.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *