Porsche lanceert de nieuwe My Porsche-app

Porsche heeft een nieuw platform voor digitale diensten en introduceert tegelijkertijd de nieuwe My Porsche app. De nieuwe app is de centrale interface tussen de klant, het voertuig en het merk en vervangt de functies van de My Porsche Essentials, Connect app en Car Connect app. Extra apps zoals “Porsche Charging” en “Porsche – Good to know” zullen de komende maanden ook worden geïntegreerd. Door het volledige scala aan diensten en informatie in één applicatie te combineren, krijgen klanten sneller en gemakkelijker toegang tot de digitale wereld van Porsche.

My Porsche is een veelzijdig hulpmiddel voor alle Porsche-rijders. De app is compatibel met modellen vanaf modeljaar 2016. Als centrale interface tussen klanten en hun Porsche-voertuigen biedt de My Porsche-app een breed scala aan functies, die ook specifiek zijn afgestemd op de aandrijflijn van het voertuig.

Wanneer de My Porsche-app is verbonden, informeert deze de eigenaar over de status van de Porsche. De app kan onder andere je brandstof- of laadniveau, huidige kilometerstand en locatie laten zien. Het geeft ook inzicht in eerder gemaakte ritstatistieken of Vehicle Tracking System (VTS) instellingen. Als de Porsche onbedoeld in beweging komt of harder rijdt dan de aangegeven maximumsnelheid, waarschuwt de app de gebruiker via een pushmelding. Met de app is het mogelijk om specifieke Porsche-modellen te vergrendelen en ontgrendelen of de klimaatregeling en standkachel voor elektrische modellen te bedienen. Indien gewenst kunnen gebruikers via de app ook digitale gebruikershandleidingen en ondersteunende video’s bekijken.

De My Porsche-app biedt het nieuwste op het gebied van netwerken. Het kan accounts en kalenders van uitzendproviders koppelen aan de bijbehorende applicaties in het voertuig. De applicatie helpt bij de navigatie onder meer door bestemmingen en POI’s op de smartphone te synchroniseren met Porsche Communication Management.

READ  Miljoenen schoten blijven: hier zijn we, twee maanden na de vaccinatie

Verbonden met nieuwe en oude Porsche

De My Porsche-app is beschikbaar in 47 landen (in 25 talen) voor Apple iOS (iOS 14 en hoger) en Android-smartphones (Android 8 en hoger). Gebruikers kunnen inloggen met hun Porsche ID of zich direct in de app registreren. De app werkt met alle huidige en oudere modellen:

Porsche 718 Boxster, 718 Cayman (vanaf modeljaar 2016)

– Porsche 911 (model 2016)

– Porsche Panamera (model 2016)

– Porsche Macan (model 2016)

– Porsche Cayenne (model 2016)

– Porsche Taycan

Het aantal beschikbare app-functies kan per model en modeljaar verschillen. De app is gratis te downloaden in de Apple App Store en Google Play Store en wordt voortdurend bijgewerkt en verbeterd.VideosMeer video’s

De informatie in dit nieuws was van kracht op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Handelaren en servicepartners zijn vrij om hun eigen verkoopprijzen en kortingen te gebruiken. Aan de inhoud van dit nieuws kunnen geen rechten worden ontleend.

More from Madison Garrett
Malware doet zich vaak voor als deze populaire spellen
Kaspersky Antivirus waarschuwt voor virussen die zich voordoen als legitieme gamedownloads. Minecraft,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *