Starfield Collector Edition-horloge is mogelijk gelekt

Het lijkt erop dat een horloge met Starfield-thema online is uitgelekt, en sommige fans denken dat het bij de lancering klaar is om aan te komen als onderdeel van de Collector’s Edition van het spel – of het kan in het spel zelf verschijnen.

Het horloge zelf werd vorig jaar voor het eerst gezien in een achter-de-schermen-teaser (je kunt het hier op 1:33 zien), maar er zijn nieuwe foto’s gemaakt. Geplaatst op Starfield subreddit Door gebruiker SquiddyVonn, die de afbeeldingen samen met een bestand vond Concept gebruikershandleiding door The Wand Company.

Zoals veel smartwatches lijkt het horloge te komen met een aantal extra functies die verder gaan dan alleen de tijd aangeven. Naast de verschillende ontwerpen, suggereren afbeeldingen van het apparaat dat dragers het voor een aantal doeleinden kunnen gebruiken, zoals het controleren van temperatuur, vochtigheid en lokale tijden van zonsopgang en zonsondergang.

de Gids gekoppeld aan dit bericht Het biedt blijkbaar meer inzicht in de oorsprong van het horloge. Zoals gedeeld op Reddit, staat in de handleiding dat het apparaat wordt vervaardigd door het in het VK gevestigde replica-ontwerpbureau The Wand Company. Het bedrijf heeft aan een aantal andere opmerkelijke projecten gewerkt, waaronder verschillende replica’s van de uitstekende Pok√© Ball, een op gebaren gebaseerde joystick voor de afstandsbediening en een verzamelbare Pip-Boy die naast bepaalde versies van Fallout 4 is uitgebracht.

Een aantal opmerkingen over de Reddit-post suggereerde dat het horloge mogelijk onderdeel uitmaakt van Starfield’s Collectors Edition, maar dit is niet bevestigd door Bethesda.

Bij het volgen van een video van SquiddyVonn op YouTube, suggereert de gebruiker ook dat het horloge kan worden gebruikt als onderdeel van de Starfield-gebruikersinterface – en merkt op dat de displaybox kort verschijnt in de eerste onthulling van de trailer. In feite, zoals Pip-Boy deel uitmaakt van het Fallout-gamemenusysteem, zou het horloge op dezelfde manier kunnen werken in Starfield.

READ  "Xbox Series X halveert de laadtijden van veel oudere games" | NU

Het valt nog te bezien of het horloge al dan niet zal worden uitgebracht als onderdeel van de collector’s edition van de game. Met zijn echte veelzijdigheid en indrukwekkend ontwerp zal het echter vrijwel zeker een populair souvenir worden bij fans na de release.

Wat Starfield zelf betreft, de game wordt op 11 november uitgebracht op pc, Xbox One en Xbox Series X | S. De game is niet beschikbaar voor PlayStation-hardware na de aankoop van Bethesda vorig jaar door Microsoft. Om meer te weten te komen over Starfield, moet je dit stuk bekijken dat een kijkje achter de schermen werpt op de aankomende game.

Jared Moore is een freelance schrijver voor IGN. je kunt het volgen Twitter.

Written By
More from Aubrey Mason
Final Fantasy Creator verslaafd aan Final Fantasy 14
Ik kan op dit moment geen genoeg krijgen van de totaal geweldige...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *