Post-apocalyptische stadsbouwer, de nieuwe Surviving the Aftermath-patch verandert alles

Surviving the Aftermath stadsbouwspel afgerond routekaart 2021 Met een update die alles verandert – letterlijk. De platina patch – Het is aan Welvaart thema – Repareert game-resourcesystemen, technologieboom, geluksmechanica, wereldkaartverkenning volledig en voegt zelfs nieuwe buitenposten toe.

Alle game-gebouwen zijn veranderd, samen met hun resourcevereisten. De eerste game richt zich nu op hout en plastic, terwijl eerdere grote materialen zoals beton en metaal belangrijker zullen worden in het midden van de game. De bouwkosten en de output van gebouwen die hulpbronnen genereren, zijn ook geherformuleerd.

Dit heeft ook geleid tot een volledige herziening van de technologieboom. De boom is nog steeds verdeeld in vijf klassen, maar de namen van deze klassen zijn gewijzigd, technologieën zijn verplaatst en sommige technologieën zijn volledig verwijderd. Ook zijn de zoektijd en kosten aangepast. Het geluk van de kolonisator onderging ook enkele veranderingen. Er zijn nu meer geluksverhogende gebouwen, en deze gebouwen hebben een effect op kolonieniveau, in plaats van dat individuele kolonisten ernaartoe moeten gaan.

Ook de wereldkaart is aangepast. Het duurt nu iets langer om de verkenning te voltooien en er is een nieuw type buitenpost – buitenposten voor grondstoffen – waarmee je grondstoffen op hoog niveau voor je kolonie kunt oogsten.

Om nog maar te zwijgen van de gebruikelijke ronde van tweaks, balanswijzigingen en bugfixes. Surviving the Aftermath biedt altijd een aantrekkelijke mix van stedenbouw en overlevingsmechanica, evenals een wereldkaart waar je ruïnes van de beschaving kunt verkennen en zoeken. Deze update zorgt ervoor dat ik weer in het spel wil springen om te zien hoe anders het is.

READ  'Godfall'-releasetijd, preload en Xbox-geruchten voor de PS5-lanceringstitel

De Steam-pagina van de game vermeldt nog steeds een “late 2021”-versie van vroege toegang. Op het moment van schrijven is er verder geen nieuws over, en er is ook geen informatie over of er nog belangrijke updates zullen zijn vóór versie 1.0.

Verwant: De beste survivalgames op pc

Surviving the Aftermath is beschikbaar op pc via Vroegtijdige toegang tot Steam.

{“outline”: {“page: {“content”: {“title: “post-apocalyps stadsbouwer, nieuwe post-apocalyps patch verandert alles”, “type”: “news”, “category”: ” survival-the -aftermath “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” Paradox Interactive “,” genre “:” Strategy Gamer “,” title “:” Surviving the after “, ” soort “:[“Strategy Gamer”,”Survival”,”Simulation”,”Early Access”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

De Half-Life 2-community komt om redenen samen om de piek van het aantal spelers te doorbreken

De Half-Life 2-community sloeg de handen ineen om het hoogste gelijktijdige spelerrecord...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *