De volgende generatie Cyberpunk 2077 en The Witcher 3 is nog in 2021… CDPR denkt

Rode Project-cd Nog steeds aandringen om de volgende generatie versies van . uit te brengen Cyberpunk 2077 film En Witcher 3 In 2021 – althans dat hoopt de ontwikkelaar.

Aangezien CD Projekt Group, dat verder gaat onder de naam CDPR, deze week zijn financiële winstpresentatie voor de eerste helft van 2021 met investeerders hield, heeft het zijn voortdurende steun uitgesproken voor Cyberpunk voorkant en Midden. Het openbare rapport van het bedrijf benadrukt het grote aantal patches en hotfix-toevoegingen die aan de game zijn toegevoegd sinds de lancering, platformonafhankelijke prestatieverbeteringen en CyberpunkHet werd onlangs opnieuw toegevoegd aan de PlayStation Store nadat Sony de titel in december uit zijn digitale winkelpuien had gehaald. Het rapport merkt op dat de toegenomen ervaring die fans krijgen langzaam vooruitgang boekt.

Co-CEO Adam Kisinski herhaalde tijdens de presentatie dat continue verbeteringen aan Cyberpunk De hoogste prioriteit van het bedrijf zal zijn “hoe lang het duurt”. (Hij merkte ook op dat de game, ondanks de talloze problemen, in de eerste helft van 2021 de belangrijkste aanjager van CDPR-inkomsten was.)

Overstappen naar de volgende generatie?

Maar CD Projekt biedt geen garantie meer dat de volgende generatie poorten Cyberpunk En Witcher 3 Hij zal dit jaar zeker uitkomen – alleen zijn doel was “eind 2021”. Het algemene rapport geeft weinig context aan: Cyberpunk Personeelszaken. In plaats daarvan is meer dan een derde van de huidige werknemers gegroepeerd onder dezelfde gele balk en er staat dat die werknemers werken aan oplossingen voor de huidige versie en de ontwikkeling van de volgende generatieversie. Het rapport maakt geen onderscheid tussen de percentages voor het bedrag van elk project of het aantal medewerkers dat in totaal aan deze projecten werkt.

De oproep bevestigde de huidige situatie, namelijk dat het aantal bestaande medewerkers hervormingen ondersteunt Cyberpunk Het zal elke maand blijven dalen. Dit duidt hoogstwaarschijnlijk op een geleidelijke toename van het aantal werknemers van de originele versie naar de volgende generatieversie. Of dit het uiteindelijke lanceringsresultaat voor de volgende generatie kan veranderen, valt nog te bezien, hoewel het bedrijf volgens het rapport verwacht dat het aantal ontwikkelaars eraan werkt. Cyberpunk In het algemeen wordt verwacht dat dit tot meer dan de helft zal stijgen.

تشير شريحة من تقرير أرباح النصف الأول من عام 2021 لشركة CD Projekt Red إلى عدد الموظفين الحاليين الذين يعملون على إصلاح الإصدار الحالي لـ <em> Cyberpunk 2077 </em> en ontwikkeling van de volgende generatie port, die zal worden uitgebreid tot meer dan de helft van het totale personeel van het bedrijf door middel van de gerichte release van de game eind 2021.” src=”https://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/ 2021/09/ cdpr-640×358.png” width=”640″ height=”358″ srcset=”https://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2021/09/cdpr.png 2x”/></a><figcaption class=
Zoom / Een deel van het winstrapport van CD Projekt Red over de eerste helft van 2021 geeft het aantal huidige werknemers aan dat aan de hervorming werkt Cyberpunk 2077 filmDe huidige release en de ontwikkeling van de volgende generatie poorten zullen tegen het einde van 2021 worden uitgebreid tot meer dan de helft van het totale personeelsbestand van het bedrijf.

in tegenstelling tot CyberpunkEn Witcher 3 De poorten worden voornamelijk out of home ontwikkeld door Sabre Interactive. Dit betekent dat CD Projekt dit niet met absolute zekerheid kan zeggen Witcher 3Het wordt niet uitgebracht in 2022. Sabre werkte eerder met CDPR om de game naar Switch te brengen, de nieuwste van de vele geleidelijk verbeterde RPG-poorten.

Hoewel het sinds de lancering in november definitief is verbeterd, Cyberpunk Het is nog steeds een puinhoop. spelers in het spel Reddit-community Blijf video’s delen van spelerpersonages (bekend als V) en andere personages waarvan je routinematig het slachtoffer wordt Willekeurige animaties en physics glitches, auto’s spawnen uit de lucht of komen vast te zitten in geometrie, en spelers rijden omhoog uh, Laat elkaar exploderen Als u te veel tegelijk probeert te bellen. Een glitch van een NPC-kloon heeft de game sinds de lancering geplaagd en het lijkt erop dat de introductie van update 1.3 in augustus de bug om welke reden dan ook veroorzaakt. het ergste.

Cyberpunk 2077 film Op dit moment niet helemaal onspeelbaar. De nieuwste update heeft een aantal langverwachte functies toegevoegd, zoals een verbeterde minikaart, meer veilige slots bovenop een nieuwe auto en enkele cosmetische toevoegingen van Johnny Silverhand en V, die de eerste zijn van vele beloofde gratis DLC-drops . CDPR heeft echter nog een lange weg te gaan voordat het spel als “af” wordt beschouwd – voor een lange tijd de hekser Fans herinneren zich misschien dat het de ontwikkelaar jaren kostte om alle bestanden uit te zoeken Witcher 3Zwakke punten. Ondertussen, Cyberpunk Fans lijken tenminste te genieten van de eindeloze reeks problemen.

READ  Real-time strategiespellen in vrije val - Inleiding - Achtergrond
Written By
More from Aubrey Mason

Ezekiel Elliott rookt mysterieus over ‘respect’ na de mislukte deal van Dak Prescott

De verkeerde Dallas Cowboy is donderdagochtend boos. Een dag nadat Dak Prescott...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *