Post-apocalyptische survivalgame Sheltered 2 daagt je uit om de woestenij te bezitten

Het zijn zes lange jaren geweest, maar Unicube en Team17 hebben ons eindelijk een vervolg gegeven op Schuilplaats, de post-apocalyptische resource management- en survivalgame die in wezen Fallout Shelter is, alleen zonder Bethesda’s merk van naoorlogse schoonheid Pipboy. Sheltered 2 – out of the day – daagt je uit om de (na) apocalyps te bezitten en je jonge kolonie overlevenden met alle mogelijke middelen in leven te houden.

De nieuwe mechanica van Sheltered 2 omvat facties, waar je kunt communiceren met andere gemeenschappen in de woestenij, en een factieleider die de speler vertegenwoordigt. Deze leider is volledig aanpasbaar en is de steunpilaar van je gemeenschap – als hij sterft, is het game over.

Alle andere geweldige originele mechanica keren ook terug, aangedreven door een moderne 3D-engine. Je zult genoeg middelen hebben om (uiteraard) te beheren en de woestenij is een gevaarlijke plek, vol gevaren zoals verhongering, verstikking, extreme temperaturen en – als je geluk hebt – vechten met andere overlevenden. Als je met andere mensen in gevecht moet gaan, is er een turn-based tactische laag waar je een hele reeks tijdelijke wapens kunt gebruiken. Last but not least, er zijn genoeg voertuigen om te bergen en te repareren. Wie heeft er eten nodig als je een leuke rit hebt?

Hier is de niet al te sombere lanceringsaankondiging, als je de game eerst in actie wilt zien:

Vergeet niet onze handleidingen te bekijken voor andere geweldige management- en apocalypsspellen terwijl je wacht. Het is beschikbaar op pc via stoom-.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Sheltered 2 Post-apocalyps survival game die je uitdaagt om de woestenij te bezitten”; “Type:”News”,”Categorie:” Protected -2 “},” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “,” Team17 “,” genre “:” Strategy Gamer “,” title “:” Sheltered 2 “,” genres “:[“Strategy Gamer”,”Survival”,”Simulation”]}}}}

READ  Will Wright zoekt hulp bij Modder Sims om een ​​nieuw spel te testen

Written By
More from Max Mcgee
Kerbal Space 2 bevat animatielessen en procedurele suites
Kerbal Space Program 2 is een spel over raketwetenschap en het is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *