Amazon’s nieuwe Kindle Paperwhite heeft een groter scherm en een langere batterijduur

Amazon Kindle Paper White Signature Edition

Amazone

Amazone Dinsdag kondigde het drie nieuwe versies van de Kindle Paperwhite e-reader aan.

Het is de eerste grote update van de Kindle Paperwhite van Amazon sinds 2018. Er zijn veel nieuwe functies. Mensen updaten hun Kindles misschien niet vaak, misschien pas als de Kindle helemaal leeg is, maar er is hier genoeg dat sommige mensen misschien willen vervangen. Kindles beschouwen zichzelf niet als grote geldmakers voor Amazon, in vergelijking met de rest van zijn bedrijf, maar ze helpen mensen wel om boeken op Amazon te kopen in plaats van ergens anders.

De drie modellen omvatten de Paperwhite Standard, Paperwhite Kids en Paperwhite Signature Edition, die twee voordelen toevoegen ten opzichte van de andere modellen. Alle drie te bestellen vanaf dinsdag en verzending 27 oktober.

Opmerking: Amazon biedt geen mobiele connectiviteit op deze modellen, wat betekent dat je de Kindle Oasis, de nieuwste update in 2019, moet kopen als je boeken wilt downloaden als je geen wifi hebt. Dit komt waarschijnlijk omdat oudere Kindles-apparaten op 3G-netwerken draaiden die draadloze providers over de hele wereld begonnen af ​​te sluiten tijdens hun overgang naar 5G.

Dit zijn de nieuwe functies:

De nieuwe Kindle Paperwhite Het kost $ 139,99 en bevat een groter 6,8-inch scherm, een stijging van 6 inch op het vorige model, en kleinere randen aan weerszijden van het scherm. Het biedt tot 10 weken batterijduur bij opladen, een stijging van 6 weken bij het vorige model, en nu inclusief opladen via USB-C. Het duurt ongeveer 2,5 uur om volledig op te laden. Net als bij eerdere modellen is hij IPX8 waterbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je in het zwembad valt. Het heeft een nieuwe processor, zodat pagina’s 20% sneller zijn dan voorheen. Ten slotte krijgt het een warme lichtfunctie van de hoogwaardige Kindle Oasis, waarmee je een oranje tint aan het scherm kunt toevoegen die gemakkelijker voor je ogen kan zijn als je in bed aan het lezen bent.

READ  Pas op voor iPhone 12-bezitters: uw 5G-snelheden kunnen langzamer zijn dan 4G

Amazon Kindle Papier Wit (2021)

Amazone

Kindle Paperwhite Signature-editie Het kost $ 189,99 en biedt dezelfde functies als het reguliere model, maar met 32 ​​GB opslagruimte in plaats van 8 GB, wat betekent dat er meer ruimte is voor boeken en audioboeken. Het ziet er hetzelfde uit, maar het ondersteunt ook draadloos opladen, dus je kunt het op elke draadloze oplader laten vallen die je al hebt voor een telefoon om het aan te zetten. Het heeft ook een automatisch aanpassend licht dat dimt of oplicht, afhankelijk van het niveau van het omgevingslicht in uw kamer.

Amazon Kindle Paper White Kids-editie (2021)

Amazone

Kindle Paper Wit kinderen Versie Het bevat ook dezelfde functies als de gewone Paperwhite, maar kost $ 159 en omvat een jaar Amazon Kids+, een kindvriendelijke hoes en een vervangingsgarantie van twee jaar.

Written By
More from Lesley Curry

De eerste A14-benchmarks van iPad Air 4 verschijnen online

Benchmarks zogenaamd voor Apple’s A14 Bionic-processor in de iPad Air 4, voor...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *