Post Malone is nu mede-eigenaar van de grootste esports-teams van Texas

Post Malone is de nieuwste beroemdheid die in de wereld van competitief gamen springt. Vandaag kondigde Envy Gaming aan dat de popster zich als mede-eigenaar had aangesloten en een “niet bekendgemaakt aandelenbelang” in het bedrijf had verworven. Envy beheert teams in meerdere games en is eigenaar van het Dallas Empire of the Plicht League en Overwatch Competitieteam Dallas Fuel, die in 2019 de eerste thuiswedstrijd van OWL organiseerde.

“Ik ben opgegroeid in Texas en heb mijn hele leven gamen, dus dit voelde gewoon goed”, zei Post Malone in een verklaring. “Ik heb altijd al deel willen uitmaken van het introduceren van gaming in de professionele sportwereld, dus het voelt als een perfecte match om betrokken te zijn bij wat Envy doet in mijn geboorteplaats.”

Hij sluit zich aan bij een groeiende lijst van grote sterren die in esports investeren. Dat omvat Offset (Faze Clan), Drake (100 dieven), en The Weeknd (overactieve media). Deze week nog, NBA-ster Ben Simmons werd de nieuwste investeerder in Faze Clan. Dit is ook niet Post Malone’s eerste uitstapje naar gaming, aangezien hij ook dient als ambassadeur voor HyperX-maker van randapparatuur en af ​​en toe games streamt zoals Warzone en PUBG. Omdat Twitch-streamers en YouTubers op zichzelf al sterren worden, is dit soort samenwerking alleen maar gebruikelijker geworden.

“Het gaat over entertainment”, Offset verteld De rand, bij het uitleggen van het verband tussen hiphop en gaming. ‘De daadwerkelijke spelers zijn als rocksterren. Ze hebben geweldige volgers, ze beïnvloeden kinderen, en dat is wat ik doe. Het was gewoon biologisch. Deze jongens zijn cool. “

READ  Het opstartscherm van de PS5 is naar verluidt gelekt - hier is je eerste blik

Envy is een van de grootste namen in esports en bestaat al sinds 2007. Dit weekend markeert een groot moment voor de organisatie: het Dallas Empire zit in de laatste vier van de Plicht League, met een kans op het winnen van het kampioenschap – en een letterlijke troon – op de lijn.

Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *