Dual Universe is de open bèta ingegaan

De Dubbel universum open beta is gearriveerd, wat betekent dat je Novaquark’s ambitieuze speler-gedreven kunt downloaden en spelen ruimte spel direct. Als je dat doet, word je lid van een gemeenschap van ongeveer 20.000 alfatesters die de steden, schepen en economie creëren die de game uniek maken.

Dual Universe is al een tijdje in ontwikkeling, en het veld is altijd een soort ‘Eve Online ontmoet Minecraft‘gedeelde wereld. Sterker nog, Novaquark op een gegeven moment rekruteerde wat van Eve’s toptalent om het spel vorm te geven. In de afgelopen maanden hadden we de kans om een ​​demo te bekijken van een aantal Dual Universe PvP-scheepsgevechten, en de resultaten waren ronduit angstaanjagend.

Een deel van de aantrekkingskracht voor Dual Universe is dat het zich afspeelt in wat Novaquark een ‘single-server-universum’ noemt dat door elke speler wordt gedeeld. Alles wat je doet, heeft invloed op dezelfde wereld waarin alle anderen spelen, waardoor Dual Universe het potentieel heeft om zich veel meer als een echte plek te voelen dan traditionele MMO’s die spelers opsplitsen in meerdere instanties van hun spelwerelden.

Hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen, is op dit moment een geheim dat alleen Novaquark bekend is, maar ze hebben een nieuwe trailer met ons gedeeld. Hier is het:

Alfaspelers vallen tot nu toe onder een geheimhoudingsverklaring die hen verhindert hun ervaringen te bespreken of te delen in de MMORPG met het grote publiek, maar Novaquark benadrukt dat dergelijke beperkingen niet van kracht zijn nu Dual Universe is overgeschakeld naar open bèta.

READ  Hitman 3 op pc krijgt een exclusiviteitsperiode van 12 maanden bij Epic Games Store

U kunt zich aanmelden door het kopen van een abonneepakket. Drie maanden kost $ 20,97 USD, zes maanden is $ 38,45 en wordt geleverd met 15 dagen extra gratis toegang, en een volledig jaar toegang kost $ 69,90 en wordt geleverd met twee gratis maanden.

Written By
More from Eda Greene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *