Potentieel gevaarlijke toegankelijkheidsfuncties in Tekken 8 worden verwijderd

Potentieel gevaarlijke toegankelijkheidsfuncties in Tekken 8 worden verwijderd

Toegankelijkheidsfuncties die als potentieel gevaarlijk zijn gemarkeerd, worden verwijderd uit zowel de Tekken 8-demo (waar het probleem werd geïdentificeerd) als in de volledige release van de game, blijkbaar vóór de lancering op 26 januari. Directeur Katoshiro Harada zei dat er “veel” is gedaan om de zorgen weg te nemen.

Zoals gemeld computer spelletjes, maakte Harada de opmerkingen in de Tekken World Tour 2023 Finals, sprekend in de verleden tijd, wat impliceert dat deze veranderingen aanwezig zouden moeten zijn in de definitieve versie van de game. Harada beweert dat de functies nog steeds werden aangepast toen de demo werd gelanceerd: “Veel mensen hebben gesproken over de toegankelijkheidsfuncties in de Tekken 8-demo. Eigenlijk was dat nog maar een werk in uitvoering, dus we hebben dat al een beetje aangepast beetje om te proberen een aantal problemen aan te pakken en ervoor te zorgen dat het voor een breed scala aan mensen het beste werkt.

Het lijkt erop dat er gaandeweg iets verloren is gegaan, omdat het filter in kwestie gamers met kleurenblindheid zou moeten helpen, maar in plaats daarvan zorgde het er naar verluidt voor dat sommigen zich misselijk voelden met migraine en hoofdpijn, wat sowieso geschikter was voor spelers met slechtziendheid. Het gebruikte patroon was vergelijkbaar met het beruchte patroon Porygon-aflevering van Pokemonen voorstanders hebben hun bezorgdheid geuit dat het zou kunnen leiden tot plotselinge onverwachte sterfgevallen bij epilepsie (SUDEP) wanneer het wereldwijd aan het publiek wordt vrijgegeven.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *