Pre-orders van Persona 3 Portable en Persona 4 Golden nu beschikbaar voor Xbox Series X, PS4, Xbox One, Switch en pc

Pre-orders zijn nu beschikbaar voor Persona 3 draagbaar voor Xbox-serieEn de PlayStation 4En de Xbox OneEn de converteertEn de computer via Steam, de Microsoft Store en Persona 4 goud voor Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc via de Microsoft Store. Beide games worden op 19 januari 2023 gelanceerd voor $ 19,99 afzonderlijk of in een bundel van $ 39,49. Elke titel zal ook online beschikbaar zijn X Box Speelhal.

Pre-orders zijn beschikbaar via de volgende links:

Download hieronder de laatste details.

Beide titels hebben opnieuw ontworpen graphics voor een soepelere game-ervaring, evenals verbeteringen in de levenskwaliteit, zoals verschillende moeilijkheidsgraden, ondersteuning voor meerdere talen en de handige nieuwe Suspend Save-functie.

Met meer dan een miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, is de nieuwste editie van Persona 5 Koninklijk Het kreeg massale reacties en lof van fans voordat er nog twee iconen terugkeerden Karakter adressen. Er is nooit een betere tijd geweest voor zowel oude Persona-fans als nieuwkomers om in dit tijdloze te duiken RPG klassiekers en maak een persoonlijke reis nog verder.

Persona 3 draagbaar

Als ik zei dat er een “verborgen” uur was tussen de ene dag en de volgende… zou je me dan geloven? Deze onbekende tijd is het “donkere uur”. Een onbekende stilte overspoelt de stad, mensen worden getransformeerd in angstaanjagende doodskisten en buitenaardse monsters die de Swarm of Shadows worden genoemd. Op een nacht wordt de hoofdpersoon aangevallen door deze schaduwen. Wanneer alle hoop verloren lijkt, ontwaakt de kracht van het hart, hun karakter.

Persona 4 goud

Ze zeggen dat je soulmate zal verschijnen als je op een regenachtige avond naar een tv staart… Deze vreemde geruchten verspreidden zich langzaam door het landelijke stadje Inaba, het nieuwe huis van de hoofdrolspeler, net op het moment dat een reeks mysterieuze moorden begint. Terwijl de held en zijn teamgenoten de waarheid najagen, openen ze de deur naar een andere wereld.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

Morgana gids aanhangwagen

READ  Assassin's Creed Valhalla op de Xbox One X vergelijken met de Xbox Series X
Written By
More from Vanessa Hale
De Xbox 2042-video visualiseert de visie van Microsoft op de toekomst van je gaming
De nieuwe Xbox 2042-video stelt zich voor hoe games op Xbox er...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *