“Inkulinati”, de meest unieke indiegame van 2023, krijgt eindelijk een releasedatum

Een van de beste games die op Gamescom 2022 werd getoond, heeft eindelijk een releasedatum gehad. inculinereneen “op inkt gebaseerd strategiespel”, ontwikkeld door de onafhankelijke Poolse studio Yaza en uitgegeven door Daedalic Entertainment, bevestigd voor vroege toegang op 31 januari 2023, voor Xbox One en Series S/X, pc en GOG, evenals Xbox Game passen.

De prachtige 2D-vechter Twee prijzen gewonnen op Gamescom– Beste indiegame en beste originele game – en het bleek een van de opvallende demo’s te zijn tijdens de Duitse show, toen het speelbaar was op het hoofdpodium van Microsoft. Degenen die dat willen, kunnen dezelfde ervaring hebben, hoewel een spin van 30 voet niet wordt aangeprezen geaard, kan het nu doen; Aanbiedingen zijn verkrijgbaar via stoom- En de X Box Tot 1 januari 2023.

“De Incollinati zijn een legendarische groep die met elkaar strijden op de pagina’s van middeleeuwse manuscripten”, zeggen de makers van het spel. Ze vechten door monsters te tekenen met levende inkt. Dankzij deze magische substantie komen die wezens tot leven en volgt een episch gevecht. Ezels spelen trompetten met hun billen, bisschoppelijke katten verslaan ketters met gebed, zware maar dodelijke slakken die levende eenheden opeten, en meer. Meer veel.”

Volledige openbaarmaking: ik was een rechter op Gamescom 2022, en inculineren Het was ook een van mijn top drie games Metalen Helsinger En de Weer een geval van Benedict Fox. Tijdens de show waren gameregisseur Wojtek Janas en producer Ryszard Kiełtyka aanwezig om hun creativiteit te delen en spelers te praten over de gemakkelijk te leren, moeilijk te beheersen aanpak, en hun passie voor het spel is nog nooit zo duidelijk geweest.

Bovendien, inculineren Het ging in tegen het visueel vergelijkbare kwintetOp zich een prima spel, en een met zijn eigen unieke benadering van avontuurlijk gamen. de waarheid kwintet Het werd direct tegenover getoond inculineren Op de Microsoft-stand, hoewel er meer schermen waren en de enorme steun van ontwikkelaar Obsidian Entertainment, moet het een beetje eng zijn geweest voor Yaza Games, maar de situatie liet alleen maar zien hoe verschillend en verschillend de twee games waren.

inculineren is the real deal, en we hopen dat het in het nieuwe jaar net zo populair wordt. Verwacht volgende maand een beoordeling.

READ  George Soros-groep belooft $ 220 miljoen om 'systemisch racisme te ontmantelen'
More from Madison Garrett
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *