Presentatiedag familiegeschiedenis Drenthe

Presentatiedag familiegeschiedenis Drenthe

fragmenten:
Download vóór 8 maart de presentaties ter referentie.

22 februari 2023

Heeft u een of meerdere workshops/lezingen gevolgd tijdens de Dag van de Familiegeschiedenis in Drentse afgelopen 28 januari? En wil je display speaker(s) bewaren ter referentie? Hieronder vind je ze bijna allemaal, met dank aan alle sprekers die dit mogelijk hebben gemaakt. Helaas kon Saskia Okima ons begrijpelijkerwijs geen toestemming geven om haar lezing te delen. Zij heeft aangegeven bereid te zijn alle vragen die naar aanleiding van haar lezing mochten rijzen te beantwoorden. Neem hiervoor contact met ons op en wij zullen de vraag aan haar doorsturen.

Let op: Je hebt tot 8 maart 2023 de tijd om de presentaties te downloaden. In overleg met de sprekers hebben we besloten om geen contact meer met ze op te nemen. De documenten zijn vrij groot, dus we raden aan om ze alleen naar je telefoon/tablet te downloaden als je een wifi-verbinding hebt.

  • Lezing Bronnen, Interneringskamp Westerbork 1945-1948, door Jose Martin (1.6MB)
  • Lezing over diefstal en restitutie, door Martin Dykstra (4,4 MB)
  • Onderzoeksworkshop Centraal Archief Bijzondere Justitie, door Marcel Zanting (1,3 MB)
  • Dag- en nachtrapport Onderzoekswerkplaats en Archief detentiehuis, door Ferry Cedars (4.1Mb)
  • Onderzoeksworkshop in de archieven van het Militair Commissariaat, door Jerben Dijkstra (4,5 MB)

Alle rechten voorbehouden. Deze Presentaties worden beschikbaar gesteld voor privégebruik en mogen niet worden gereproduceerd, opgeslagen in een geautomatiseerd ophaalsysteem of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, op papier, door fotokopieën of anderszins, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur(s).

READ  Momenteel geen toegang tot Nintendo's Wii-winkelkanaal

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *