Prime Day 2020: de beste Xbox Series X / S- en Xbox One-deals die je kunt verwachten

Met beide Amazon Prime Day 2020 en de lancering van de Xbox Series X en S Dit najaar gebeurt heel dicht bij elkaar en begint het een drukke kerstinkopenseizoen te worden. Amazon Prime Day duurt 48 uur en begint morgen, 13 oktober, om middernacht PT / 3 AM ET. Amazon heeft al overgegeven vroege Prime Day-deals, inclusief deals voor 4K-tv’s, smart home-apparaten en andere technische gadgets. Helaas zie je geen deals voor videogames of accessoires totdat de grote uitverkoop begint, maar als dat eenmaal het geval is, verwachten we dat er veel zal zijn om uit te kiezen.

Hoewel we geen deals zullen zien voor de next-gen consoles zelf, heeft online retailer Antonline een Er zal een beperkt aantal Xbox Series X- en S-bundels beschikbaar zijn om te reserveren morgen om 11 uur PT / 14 uur ET, dus als je nog steeds probeert een voorbestelling te bemachtigen, kun je je geluk beproeven. In de tussentijd verwachten we tal van deals voor Xbox-games en -accessoires die compatibel zijn met de nieuwe consoles, en Prime Day is het perfecte moment om een ​​voorraad in te slaan voordat je Series X of S arriveert. 2020 zat vol met geweldige deals voor alles wat met Xbox te maken heeft, en we verwachten dat Prime Day niet anders zal zijn.

We zullen dit artikel bijwerken met de beste Xbox Prime Day-deals zodra deze beschikbaar komen, hoewel het belangrijk is op te merken dat Prime Day normaal gesproken een groot aantal bliksemdeals biedt die slechts voor een zeer beperkte tijd beschikbaar zijn. Je zult tijdens het evenement vaak bij ons willen inchecken om de beste Prime Day-aanbiedingen te krijgen.

READ  Robert Trump, de jongere broer van president Donald Trump, stierf op 71-jarige leeftijd

Hoewel Prime Day een op Amazon gericht evenement is, hebben andere retailers zoals Walmart en Target aangekondigd dat in sommige gevallen hun eigen evenement zijn begonnen anti-Prime Day-verkoop al, dus je zult waarschijnlijk ook enkele Xbox-deals van hen zien. En als u deze vakantie wat geld wilt besparen op cadeaus, vergeet dan niet onze Xbox-cadeaugids.

Pre-orders voor Xbox Series X en S zullen waarschijnlijk niet gebeuren

Helaas verwachten we niet dat de Xbox Series X of S enige vorm van verschijnen tijdens Prime Day 2020 (buiten de Antonline-bundelaanvulling). Deze consoles worden op 10 november gelanceerd en voorbestellingen zijn momenteel overal uitverkocht, zonder aanwijzingen van Microsoft dat we in de nabije toekomst meer zullen zien.

Wat betreft de huidige consoles, zie je mogelijk enkele deals op de Xbox One in zowel X- als S-varianten. De Xbox One X werd eerder dit jaar stopgezet, maar externe verkopers kunnen nog steeds korting geven op de console om voorraad vrij te maken. Hoewel we op dit moment niet kunnen aanbevelen om een ​​Xbox One op te halen – we raden aan te wachten tot je een Series X of S kunt bemachtigen, ondanks hun schaarste op dit moment – alle grootste games van dit jaar zijn compatibel, dus als je dat nodig hebt een goedkope console om games als Watch Dogs: Legion en Cyberpunk 2077 te spelen, dan vind je misschien een aantal goede kortingen.

Xbox-speldeals

Doom Eternal, Marvel’s Avengers en Resident Evil 3

Alle grootste games van dit jaar zijn speelbaar op zowel Xbox One als de volgende generatie Xbox Series X- en S-consoles, waardoor het kopen van games extreem gemakkelijk is voor iedereen die van plan is om deze vakantie op Xbox te spelen. We verwachten dat er een behoorlijk aantal titels afgeprijsd zal worden, waaronder Doom Eternal, Marvel’s Avengers, en Resident Evil 3. Nieuwe releases zoals Crash Bandicoot 4 en Star Wars-squadrons kunnen ook kortingen krijgen, maar vanwege hun relatieve nieuwheid is het onwaarschijnlijk dat we zoiets groots zullen zien als sommige van de bovengenoemde titels.

READ  Beste Prime Day-gamingdeals: Top Switch-games met korting tot $ 40 bij Amazon

Omdat Prime Day dit jaar werd uitgesteld, komen veel van de grootste games van Xbox uit nadat de verkoop is afgelopen. Je zult nog steeds veel deals voor games zien, hoewel die deals misschien niet zo talrijk zijn als wat je zou zien voor PlayStation en de Nintendo Switch.

Aanbiedingen voor Xbox-accessoires

Xbox Elite Series 2-controller
Xbox Elite Series 2-controller

Wat Xbox mist in nieuwe games om korting te geven, wordt goedgemaakt in accessoires. Dankzij de achterwaartse compatibiliteit van de Xbox Series X en S, werkt alles wat je koopt of bezit voor de Xbox One met de nieuwe console. Het is onduidelijk welke gaming-headsets, controllers en andere accessoires kortingen krijgen, maar we hebben wel een paar ideeën over wat er zou kunnen komen. Verschillende versies van de Xbox One draadloze controller zal waarschijnlijk veel kortingen krijgen, aangezien Microsoft een nieuwe draadloze controller voor de Series X en S heeft aangekondigd. Als je wat extra controllers voor de Series X en S wilt kopen, is dit een geweldige kans om dat te doen.

Bovendien konden we een deal zien voor de Xbox One Elite Series 2-controller, De premium draadloze controller van Microsoft met remappable back paddles, instelbare analoge stick-spanning en meer opties waardoor het een van de beste Xbox Series X-controllers is.

Xbox Game Pass-aanbiedingen

Xbox Game Pass Ultimate (3 maanden)
Xbox Game Pass Ultimate (3 maanden)

Microsoft heeft Game Pass de afgelopen jaren hard gepusht en we kunnen altijd op het bedrijf rekenen Game Pass Ultimate– die Game Pass voor console en pc met Xbox Live Gold en meer bundelt – tegen gereduceerde prijzen. Vorig jaar zagen we een aantal geweldige deals voor Xbox Game Pass Ultimate, waaronder een korting die een abonnement van zes maanden bracht tot $ 40 – dat is $ 50 korting. We zullen moeten afwachten wat er precies gebeurt tijdens Prime Day 2020, maar het is veilig om te zeggen dat we een soort deal zullen zien met Game Pass Ultimate.

READ  Waar te koop PS5: voorraadupdates bij Walmart, Costco, GameStop Kohls, Best Buy, Target, Amazon ...

More from Madison Garrett

Koop Amazon’s enorme uitverkoop aan bordspellen, van Catan tot pandemie

Hoffelijkheid Er zijn twee soorten mensen in de wereld: mensen die van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *