Programma 2021 NFL: 5 Bayanat Al-Bayan Games

Het toevoegen van één bonusspel doet geen afbreuk aan elke andere NFL-competitie van het seizoen. Of het nu 16 games zijn, of nu 17 games, elk van hen is belangrijk; Zeker voor het team dat er de afgelopen twee seizoenen maar zes heeft gewonnen.

2021 is een megabestendig jaar voor Cincinnati Bengals. Het is de derdejaars coach van Zach Taylor en het tweede jaar bij middenvelder Joe Burrow. Het andere seizoen dat eindigt met het kiezen van de top vijf, wordt niet vriendelijk ontvangen door de frontoffice of de fans van de organisatie.

De overwinningen zouden zich moeten opstapelen voor Taylor en zijn staf, en hoewel hun aanstaande schema grote kansen op de overwinning biedt, zijn er meer dan een handvol games die een enorme uitdaging voor hen zullen zijn. Dit is het geval toen de andere drie teams vorig jaar in hun kwalificatiewedstrijden speelden, en veel middenvelders zullen het tegen hen opnemen in de andere 11 wedstrijden.

Er zijn veel verhaallijnen waar we naar kunnen kijken. Dat hebben we eerder deze week gedaan. Maar welke wedstrijden geven de Bengalen de kans om schokgolven over de competitie te sturen? Hier zijn de vijf uitspraak Bengals wedstrijden dit seizoen.

@ 3 week Pittsburgh Steelers

De laatste keer dat de Bengalen het goed met elkaar konden vinden, was de laatste keer dat ze op pad gingen en de Steelers versloegen. 2015 lijkt een eeuwigheid geleden, maar dat is lang geleden sinds de Bengalen met W uit Heinz Field sloegen, en dit was ook de laatste keer dat ze de Steelers op record versloegen tot 21 december 2020.

Pittsburgh zou heel vroeg in het seizoen de kans krijgen om wraak te nemen. Ze zijn gewend om Cincinnati regelmatig te verslaan, maar gezien de speciale paden die de twee teams bewandelen, zal het niet gemakkelijk zijn om die status quo vast te houden.

READ  Updates van over de hele wereld

Dit is een kans voor de Bengals om de zaken echt om te draaien in de competitie. Het zal te vroeg in het seizoen zijn om te zien of de Steelers echt down zijn. Dit kan uiteindelijk de verpletterende slag blijken te zijn waardoor ze in een spiraal terechtkomen, of een verlies dat aangeeft dat de dynamiek niet veel is veranderd.

De vijfde week versus de vijfde week. Green Bay Packers

De eerste aanname die we in dit artikel zullen maken, is dat Aaron Rodgers de middenvelder van Packers zal zijn voor het seizoen 2021. Er waren veel idioten, waaronder ik, die geloofde dat Rodgers voor vorig seizoen een eersteklas middenvelder speelde. Hij keerde in 2020 terug naar elite-niveau en was een duo verwijderd van de comeback van Green Bay Energie Voor het eerst in tien jaar. Elke keer dat hij op het veld staat, kunnen tegenstanders alleen maar hopen bij te blijven.

Joe Boro is om vele redenen opgesteld door The Bengals Team; Een van hen is het winnen van spellen zoals deze.

Een overwinning op een van de beste middenvelders en teams in de competitie zou een goede indruk maken. Natuurlijk zal hij thuis zijn en nog heel vroeg in het seizoen zijn, maar gezien de uitdaging waarmee de tegenstanders te maken hebben na het afscheid van de 10e week, zou het zeer gunstig zijn om een ​​kwalitatief goede overwinning op zak te hebben.

Week 13 vs. Los Angeles-laders

Wat betreft quarterback-wedstrijden, de referentie-roepende Burrow zal niets meer worden vergeleken dan Justin Herbert. Hij koos vorig jaar na Burrow vijf keuzes NFL-projectVorig seizoen verraste Herbert iedereen door de titel Rookie of the Year te winnen en zag eruit als een compleet nieuwe voorbijganger uit zijn dagen in Oregon. De enige wedstrijd die hij vorig jaar niet speelde, was de eerste wedstrijd tegen Burrow’s Bengals.

READ  Ohio State football vs. Rutgers: Game Time Decisions voor Buckeyes 'nachtwedstrijd tegen Scarlet Knights

Over meer dan een jaar zullen we de twee voor het eerst zien tegenover elkaar staan. Maar terwijl Burrow vs. Herbert zal het hoofdverhaal in dit spel zijn, het zal interessant zijn om te zien hoe elke quarterback-speler het spel beïnvloedt. De schipper heeft dit seizoen geen wedstrijden gespeeld bij het aanpakken van hun aanvalslinie, zodat Herbert een krachtige eenheid heeft die hem blokkeert. Ondertussen kwamen de Bengalen naar buiten en gaven Burrow een elitebreed ontvangsttrio dat hem zou helpen bij het plaatsen van punten bij de beste van hen.

Twee jonge en ambitieuze lijsten komen laat in het seizoen met elkaar in botsing – als beide teams zich in de knock-outrace bevinden, zal dit zeker nationale aandacht trekken.

Week 16 vs. Baltimore kraait

Deze wedstrijd was niet eenzijdig, en hetzelfde geldt voor de Bengalen Bruin. Sinds Lamar Jackson de initiatiefnemer van Baltimore werd, heeft Cincinnati een manier gevonden om hem tegen hem te dwarsbomen. Het was niet altijd leuk voor Jackson, maar zelfs als hij niet op zijn best is, heeft het Bengaalse team een ​​manier gevonden om zichzelf in verlegenheid te brengen.

De laatste drie ontmoetingen tussen de twee teams waren op een of andere manier slecht. Crows presteerde beter dan Bengals 114-19! En twee van die wedstrijden waren in het Paul Browne Stadium!

Ja, de Bengals spelen eerder in het seizoen op de weg tegen de Ravens, maar Taylor en zijn team kunnen niet verwachten dat ze zich kwalificeren en nog een eend op hun thuisveld zetten tegen Team Jackson. Het kan niet meer gebeuren. Dit zou een competitief spel moeten zijn, niet weer een meedogenloze verliefdheid.

READ  Republikeinse ambtenaar van Minnesota neemt ontslag na het plaatsen van een afbeelding waarin het masker wordt vergeleken met nazi-Duitsland

Week 17 vs. Presidenten van Kansas City

De tweede en laatste veronderstelling die we in dit artikel zullen maken, is dat de presidenten het AFC-topzaad op dit punt niet zullen hebben gesloten. Dit maakt dit spel net zo belangrijk als het op papier staat.

Hoe koud het weer ook is, Patrick Mahoms en Andy Reed zullen een manier vinden om punten tegen je te zetten. Hetzelfde geldt voor assertiviteit: doe je best om bij te blijven. Deze misdaad is niet te stoppen, tenzij hun aanvallende streak eruitziet als wat ze gedwongen werden neer te leggen in de Super Bowl. Door het ongemak kon het echter grotendeels niet meer gebeuren.

Niemand verwacht dat een Bengaal dit ontgroeit, en realistisch gezien zou niemand dat moeten doen. Ik veronderstel dat het zal worden vergeleken met de wedstrijd van 2003 toen Chad Johnson een overwinning behaalde op de toen nog ongeslagen leiders. Zou het niet iets zijn om dat te herhalen? Een behoorlijke verklaring die hij aflegde aan de vooravond van de deuren van het naseizoen.

More from Madison Garrett

Carnavalsprogramma 2021 in Utrecht

OSSENDRECHT – Ondanks alle beperkingen zet d’Ossekoppe zich voor 111% in om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *