PUBG Mobile India-releasedatum, algemene versie van PUBG Mobile Lite 0.21.0 APK-downloadlink

Terwijl vele PUBG-fans in India wachten tot PUBG Mobile India opnieuw wordt gelanceerd, hebben de ontwikkelaars van PUBG Mobile Lite onlangs de nieuwste versie van itle uitgebracht, namelijk versie 0.21.0. De ontwikkelaars hebben veel dingen verbeterd in de nieuwe update om een ​​soepele gameplay-ervaring voor PUBG Mobile Lite-fans te garanderen.

Geïnteresseerde gebruikers kunnen de PUBG Mobile Lite 0.21.0-update op hun apparaten downloaden via de Google Play Store. Gebruikers kunnen de update ook downloaden via het APK-bestand.

Stapsgewijze handleiding voor het downloaden van PUBG Mobile Lite Global Version 0.21.0-update met APK-bestand

Stap 1: Bezoek de officiële website van PUBG Mobile Lite.

Stap 2: Klik op de optie “APK Download”. Het downloadproces van het APK-bestand van de game begint.

Stap 3: Nadat u het APK-bestand heeft gedownload, zoekt u het op en installeert u het. Schakel de optie “Installeren vanaf onbekende bron” in.

Stap 4: Open het spel na het installeren en geniet van het spelen van de nieuwste versie van PUBG Mobile Lite 0.21.0 op apparaten.

Opgemerkt moet worden dat PUBG Mobile en PUBG Mobile Lite in India verboden zijn, daarom wordt Indiase gebruikers sterk aangeraden om het spel niet te downloaden.

PUBG Mobile India werd in september 2020 door de Indiase overheid verboden vanwege zorgen over gegevensprivacy. Hoewel de PUBG-ontwikkelaars geen officiële aankondiging hebben gedaan met betrekking tot de herlancering van PUBG Mobile India, wordt er gespeculeerd over de herlancering van PUBG Mobile India binnenkort. De kans dat de game terugkomt, is toegenomen vanwege de doorlopende vacatures door het bedrijf op LinkedIn.

READ  Nintendo: Bizarre Olympische Spelen downloaden

AFK Gaming meldde onlangs dat Kumar Krishnan Iyer en Hyunil Sohn zijn geregistreerd als bestuurders van PUBG India Pvt. Ltd. Hyunil Sohn is hoofd Corporate Development bij KRAFTON Inc.

Written By
More from Eda Greene

Hoe Aadhaar-kaart downloaden zonder mobiel nummer?

klas Ui-Sneha Kulkarni | Publicatiedatum: donderdag 3 juni 2021 om 10:30 [IST]...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *