Project Oxide zou in vroege ontwikkeling een Xbox-strategietitel zijn

Foto: Microsoft

Onder het gigantische Nvidia-databaselek van gisteren werden verschillende Xbox-gerelateerde projecten onthuld. Hoewel we de identiteit van velen kennen, is één naam vermomd als iets waar we nog nooit van hadden gehoord: Project oxide. Volgens een recent rapport zal deze aankomende Xbox-game een strategiegame zijn die is geïnspireerd op een simulatie van het bouwen van steden.

Deze informatie komt van Windows Centraal, wiens bronnen naar verluidt een beetje hebben gedoken in wat Project Oxide eigenlijk is.

“Het is de eerste openbare vermelding van Project Oxide van Microsoft, waarvan onze bronnen aangeven dat het zich in de vroege stadia van ontwikkeling bevindt. We begrijpen dat Oxide intern bekend staat als ‘Project Indus’, een strategie-/simulatietitel, geïnspireerd door het genre van het bouwen van steden .”

Er wordt beweerd dat er al andere projecten zijn onthuld. Holland Project Er wordt gezegd dat mytheEn Typhoon-project het is nu smokkelwaar Het is gezegd Woodstock gerelateerd aan Energie Serie. Natuurlijk, zoals bij elk project, kan Oxide alleen een binnenprototype zijn en misschien nooit het daglicht zien. Als je het echter samen met anderen vermeldt die waarschijnlijk worden onthuld, suggereert dit dat het zijn vruchten afwerpt.

Nvidia’s lek heeft een zee van onaangekondigde titels opgegraven, waaronder: versnellingen 6 En een naamloos spel van totale duisternis Ontwikkelaar Het Initiatief. Nogmaals, het valt nog te bezien of we een van deze titels zullen krijgen, maar het is leuk om te speculeren, nietwaar?

Wil je Xbox de werelden van strategiespellen voor het bouwen van steden zien betreden? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

READ  Verloren in een willekeurige recensie | Xbox-serie X | S-recensies.
Written By
More from Vanessa Hale

Xbox kondigde een focus op India aan

ID @ Xbox, de zelfstandige gaming-suite van Microsoft, werkt samen met Twitch...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *