Prosser: goedkopere Apple Watch met serie 4-ontwerp volgende week

Eerder deze maand, BloombergMark Gurman en Debby Wu meldden dat Apple dat van plan is introduceren een vervanging voor de Apple Watch Series 3 die concurreert met goedkopere fitnesstrackers zoals die van Fitbit.


Dit gerucht wordt nu gesteund door de hit-or-miss-leaker Jon Prosser, die beweert dat Apple van plan is om een ​​goedkoper Apple Watch-model aan te kondigen op virtueel evenement op 15 september. In een tweet zei Prosser dat het nieuwe model een vergelijkbaar ontwerp zal hebben als de Apple Watch Series 4, met de maten 40 mm en 44 mm.

Het is vermeldenswaard dat Prosser onjuist geclaimd dat nieuwe Apple Watch- en iPad-modellen dinsdag van deze week via een persbericht zouden worden aangekondigd, maar bij andere gelegenheden heeft hij nauwkeurige informatie gedeeld over Apple’s productreleaseplannen.

Prosser voegde eraan toe dat deze goedkopere Apple Watch enkele nieuwere functies zal missen, zoals de ECG-app en een altijd aan-display. Verwarrend genoeg zei hij ook dat het model de M9-chip zal bevatten, een van Apple’s oudere bewegingscoprocessors die te vinden is in apparaten zoals de iPhone 6s, de originele iPhone SE en de iPad van de vijfde generatie.


Vorige maand heeft Apple nog een aantal niet-uitgebrachte Apple Watch-modellen ingediend in de database van de Euraziatische Economische Commissie dan in voorgaande jaren, wat nog meer geloofwaardigheid geeft aan de mogelijkheid dat zowel Apple Watch Series 6 als goedkopere modellen volgende week worden aangekondigd.

READ  Een rechtszaak aanspannen tegen de makers van het GTA reverse engineering-project

Apple zal zijn evenement van 15 september streamen op zijn website en YouTube vanaf 10.00 uur Pacific Time, en we zullen de aankondigingen hier op MacRumors volledig bespreken. Gurman gaf onlangs aan dat het evenement gaat gebeuren gericht op nieuwe Apple Watch-modellen en mogelijk een opnieuw ontworpen iPad Air, met nieuwe iPhones die pas in oktober worden verwacht.

Written By
More from Aubrey Mason

Met Game Boy Advance Video Series kun je naar een partner kijken

Ik keek vroeger naar mijn eigen animaties op de Game Boy Advance....
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *