PS Plus-abonnees kunnen Call of Duty: Black Ops 4 nu gratis downloaden

PlayStation Plus-abonnees kunnen eindelijk gratis Sony-games downloaden voor juli 2021, met als hoogtepunt Call of Duty: Black Ops III. De game is samen met twee andere games om te downloaden gisteren, 6 juli, gelanceerd en zal tot begin augustus beschikbaar zijn voor actieve abonnees. Eenmaal geclaimd, kunnen abonnees op elk moment gratis games downloaden.

Zoals elke PlayStation Plus-abonnee weet, stelt Sony een aantal games beschikbaar voor deze klanten om maandelijks te downloaden. De games blijven, afhankelijk van de titel, ongeveer vier weken beschikbaar en kunnen gedurende die tijd gratis worden geclaimd. Zodra u hierom wordt gevraagd, zijn de games beschikbaar om naar uw console te downloaden wanneer u maar wilt (zolang u bent geabonneerd).

Sony aangekondigd De gameslijst van juli 2021 is eind juni beschikbaar, maar kon de volgende dag niet worden gedownload. In plaats daarvan zijn de gratis PS Plus-games van deze maand gisteren gelanceerd en beschikbaar tot 2 augustus. De titels van juli 2021 zijn:

Call of Duty: Black Ops III
WWE 2K Battlegrounds
Een plaagverhaal: onschuld.

Hoewel de eerste twee games PS4-titels zijn en dus kunnen worden gedownload voor zowel PlayStation 4- als PlayStation 5-consoles, is de laatste titel – Pestverhaal – Alleen beschikbaar als PS5-titel. Dit betekent over het algemeen dat eigenaren van een PS5-console deze maand drie gratis games krijgen, terwijl PS4-bezitters twee gratis games krijgen.

Eigenaars van PlayStation-consoles kunnen zich nu aanmelden voor PS Plus om toegang te krijgen tot gratis games. Maandelijkse klanten betalen $ 9,99 per maand voor een abonnement, hoewel er een goedkopere optie voor drie maanden is voor $ 24,99 (tot $ 8,33 per maand) en een jaarlijkse optie voor $ 59,99 (tot $ 5 per maand).

READ  Download EfficiĆ«nte 98-366 PDF-dumps [2021] Met het beloofde succes in het examen

Written By
More from Eda Greene
Download de nieuwe brochure Labmate Online
Naarmate de vraag naar de snelle SARS-CoV-2-test blijft groeien, neemt ook de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *