Probeer volgende week gratis de stijlvolle high-speed shooter Severed Steel

We kregen onze eerste blik op de stijlvolle Severed Steel-shooter in juni op Toekomstige games weergeven. Het volgt de zeer ballistische avonturen van een enkele moordenaar genaamd Steele, die haar relatieve gebrek aan aanhangsels goedmaakt met ultieme snelheid, behendigheid en een uiterst dodelijk doel.

Het is een beetje licht op het verhaal – je bent een “intelligente, eenarmige sluipschutter op een missie” voor zover stoom- De pagina komt erin – maar de vuurgevechtscène echt waar stoer. Als je nieuwsgierig bent, krijg je volgende week de kans om de merchandise persoonlijk te proeven in een gesloten bèta van 14-21 juli. De demoversie bevat tien campagnes, tien arcade-levels, nieuwe transformaties zoals “the floor is lava” en “dive into running on the wall” en nieuwe vijanden. Het bevat ook wijzigingen op basis van feedback van de demo die beschikbaar was tijdens Steam Next Fest, waaronder HUD-wijzigingen, aanpassingen van de bewegingssnelheid en wapenbalancering.

READ  Egypte nodigt Elon Musk uit voor een bezoek nadat hij tweeten tweeten dat buitenaardse wezens piramides hebben gebouwd
More from Madison Garrett

Coronavirus pauzeert voetbalactiviteiten in Maryland, annuleert wedstrijd Ohio State

De voor zaterdag geplande voetbalwedstrijd van de University of Maryland tegen Ohio...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *