PS5-aanvulling aangekondigd in de volgende winkel

De volgende PS5-restock is aangekondigd in de Store. Meer specifiek onthulde GameStop dat het in de voetsporen treedt van Best Buy met zijn eerste console-aanvulling in de winkel. De bevoorrading van GameStop in de winkel zal echter veel beperkter zijn dan die van Best Buy. Hoewel niet elke Best Buy-winkel betrokken was bij het aanvullen van de voorraad, deden velen in het hele land dat wel. GameStop wordt niet in het hele land bijgevuld in de Store. In plaats daarvan wordt het beperkt tot winkels in deze drie gebieden: New York City, Dallas en Atlanta. Op dit moment is het niet duidelijk hoe groot de show zal zijn, of dit in andere gebieden zal worden uitgeprobeerd, of dat de volledig digitale versie van de $ 400-console wordt meegeleverd. Het enige dat we weten is dat het op 30 september in deze drie regio’s zal verschijnen en beperkt zal zijn tot bundels, wat betekent dat er geen optie is om alleen de console te kopen.

Op dit moment is er geen woord over een vergelijkbare restock voor de Xbox Series X, die net zo moeilijk te bellen is als de PS5. Het is onduidelijk waarom de promotie beperkt is tot PS5. Wat ook niet duidelijk is, is of dit een eenmalige promotie is of iets dat GameStop in de toekomst zal blijven doen. Ten slotte is er geen woord over of de restock de volledig digitale PS5 zal bevatten, die te koop is voor $ 400, wat $ 100 goedkoper is dan de standaard $ 500-versie die wordt geleverd met een schijfstation.

READ  De aangepaste SSD van PlayStation 5 slaagt er niet in om de Xbox Series X te verslaan in laadtijden

Zoals altijd houden we je op de hoogte als we meer te weten komen. Tot nu toe heeft GameStop de meest opvallende details hierboven niet verstrekt, maar dat kan na publicatie veranderen. Als dat gebeurt, zorgen we ervoor dat het verhaal dienovereenkomstig wordt bijgewerkt.

Voor meer berichtgeving over alles wat met PS5 te maken heeft — inclusief niet alleen het laatste nieuws in de restock, maar ook het laatste officiële nieuws, geruchten en onofficiële lekken — klik hier. Hier U kunt ook de recente en relevante links bekijken die hieronder worden vermeld.

Zoals altijd, voel je vrij om het commentaargedeelte te raken met je gedachten of, als alternatief, me te bereiken op Twitter MustafaHosny Oh God, Amen Laat het me daar alsjeblieft weten. Ga je uit voor PS5?

Written By
More from Lesley Curry

Saints Row 5 is officieel bevestigd, het wordt een reboot

Derde Saints Row-gameafbeelding: diep zilver / wil het volgende Heiligenrij De game...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *