Psychonauts 2 prequel laat zien wat er met Ford gebeurde na de eerste wedstrijd

Psychonauts 2 van Double Fine is een van de beste games van het jaar, maar er zijn nog genoeg verhalen en kennis te onthullen als de studio heeft besloten om een ​​vervolg te maken. Er is echter nog een plot onthuld in de vorm van de Psychonauts 2-prequel – die laat zien wat er met Ford Cruller gebeurde onmiddellijk na de gebeurtenissen van Psychonauts 1.

Spoilers voor het einde van de eerste Psychonauten – Nadat hij de dag heeft gered en zijn vader heeft ontmoet, vliegen Raz met Lily en de leraren/agenten de Psychonauten naar hun laatste avonturen in de VR-game Psychonauts and the Rhombus of Ruin, die vervolgens rechtstreeks naar de gebeurtenissen van Psychonauts 2.

Nieuwe video – Uitgebracht voor Psychonauts 2 Fig-fans samen met de game in augustus, maar nu uitgebracht Ook gepost op Double Fine Volgt wat er gebeurde met Raz-mentor en voormalig Psychonauts-baas Ford Cruller direct na de climax van de eerste game, terwijl hij een locatie verkent die bekend is bij spelers in beide games.

We gaan de video of een van de gebeurtenissen van Psychonauts 2 niet bederven, maar het dient wel als een goede teaser voor de gebeurtenissen van het vervolg — en een goede illustratie van hoe gefragmenteerd de geest van Ford werkelijk is. Helaas is het personage van Ford het enige terugkerende personage hier, dus fans zullen nog moeten wachten om te zien wat Dogen Boole, Bobby Zilch en Linda the Lungfish aan het doen waren tijdens de gebeurtenissen van Psychonauts 2.

Psychonauts 2 is nu uit en heeft uitstekende recensies over de hele linie, dus het is zeker het proberen waard, vooral omdat het op Xbox Game Pass staat. Jack Black heeft er trouwens een nummer in.

READ  Een Horizon Zero Dawn GOG-release is aanstaande deze week

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Psychonauts 2 prequel laat zien wat er met Ford is gebeurd na de eerste game”, “genre”: “news”; “category”: “paranormale pioniers- 2 “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” Double Fine Productions “,” genre “:” “,” title “:” Psychonauts 2 “,” genres ” :[]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Avengers is al de zevende best verkochte game van 2020 in de VS.
Marvel’s Avengers heeft een ruwe lancering gehad, en het aantal spelers op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *