PS5 en PS4 verliezen officieel een exclusieve Xbox

De PS5 en PS4 hebben zojuist een game verloren die exclusief is voor de Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S. Bij twee verschillende gelegenheden dit jaar hebben we op Scuttlebutt gemeld dat de 2021 PlayStation Console exclusief, vreemde wereld: spirituele storm, is ingesteld om zijn console-exclusiviteit en toegang tot Xbox-consoles op te geven. Deze week werd het eindelijk bevestigd door ontwikkelaar Oddworld Inhabitants, Hoewel er op dit moment geen informatie is over wanneer dit precies zal gebeuren. Wat Xbox-fans ervoor hebben gekregen teaser trailer die bij het nieuws hoorde.

vreemde wereld: spirituele storm Het debuteerde op 6 april op PS4, PS5 en pc (Epic Games Store). Bij de lancering was de PS5-versie van de game exclusief gratis voor PlayStation Plus-abonnees. Hoewel we nu informatie hebben over de Xbox-versie, is er nog steeds geen woord over de game die naar de Nintendo Switch, Steam of andere platforms komt.

bij vrijgave, Oddworld: Soulstorm Omdat het geen teken achterliet, lijkt het commercieel te zijn mislukt en belandde het in Metacritic-scores van 68 en 73, afhankelijk van het platform. Het is alweer een tijdje geleden vreemde wereld Het was een kritische veldleider, maar zelfs naar de maatstaven van de modernste series zijn deze scores niet geweldig.

Wat betreft de game zelf, het is een platformgame en het vervolg op 2014 Oddworld: Vers en lekker! 1998 opnieuw uitvinden Oddworld: Abe’s Exoddus.

vreemde wereld: een spirituele storm Is het evolutionaire verhaal van de revolutie, “lees de officiële propaganda over het spel.” Verken een enorme filmische reikwijdte en 2,9D-omgevingen vol adembenemende beelden. Verzamel voorraden, maak wapens, bewapen je volgers, los puzzels op en leer Abby’s ware lot kennen terwijl je alle 1.000 volgers veilig de vrijheid brengt. Falen betekent de vernietiging van zijn hele ras. Klaar of niet, het lot van de Mudokon-soort ligt volledig in handen van Abe (en de jouwe)! “

READ  IPL 13: Pathan zegt dat bowlers voorzichtig moeten zijn als ze tegenover MS Dhoni staan

Zoals altijd zullen we ervoor zorgen dat het verhaal wordt bijgewerkt als er voor het einde van de week meer details worden verstrekt. In de tussentijd, voor meer berichtgeving over alles wat met PlayStation, Xbox en gaming in het algemeen te maken heeft, inclusief het laatste nieuws, geruchten en lekken, klik hier. Hier Of bekijk de relevante en actuele links die direct hieronder worden vermeld:

Written By
More from Aubrey Mason
Top 10 beste Xbox Series X-games van 2020
10. Sea of ​​Thieves Deze Xbox exclusief kende een slechte start, maar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *