PS5-inventaris bij Walmart? Kijk hier of het is bijgevuld

Dit verhaal maakt deel uit van Kerstcadeaugids 2020, De cadeau-keuze van CNET met deskundig advies, recensies en aanbevelingen voor de nieuwste technische geschenken voor u en uw gezin.

Wilt u weten hoe u de Walmart-site kunt laten crashen? Eenvoudig: vertel iedereen gewoon dat u de nieuwe hebt PlayStation 5 op voorraad. Dat is wat Walmart deed op de lanceringsdag (12 november), en de voorraad was razendsnel uitverkocht, waardoor de meeste Walmart-shoppers verwoed op een site klikten die geknikt onder het verkeer. Zoals beloofd heeft Walmart zijn inventaris opgesplitst en consoles vier keer per dag vrijgegeven: 9.00 uur, 12.00 uur, 15.00 uur en 18.00 uur PT. Dat deed echter weinig om te voorkomen dat de site crashte voor veel klanten, en de voorraad verdampt hoe dan ook min of meer onmiddellijk. Dat gezegd hebbende, we moeten Walmart rekwisieten geven: het communiceerde de beschikbaarheidsvensters duidelijk op zijn Twitter-feed en zijn productpagina’s, en het heeft niet geprobeerd het winkelend publiek te verkopen met dure bundels.

Op dit moment is Walmart, net als alle retailers, momenteel verkocht uit zowel de $ 400 digitale PS5 als het $ 500-model met Blu-ray. (Zolang het relevant is, blijven we adviseren dat als je de optische drive niet nodig hebt voor games of films, je waarschijnlijk ga met de $ 400 een.)

Walmart (en andere retailers) zullen natuurlijk niet voor altijd uitverkocht zijn, en we wachten erop om je dit te laten weten als alle winkels zijn bijgevuld. De voorraad zal de rest van 2020 overal beperkt zijn, dus als je van plan bent een PS5 te scoren, moet je waakzaam zijn. We zullen dit artikel blijven updaten naarmate het beschikbaarheidsverhaal evolueert – zoals wanneer Walmart opnieuw tweets.

READ  Wiley: de politie beoordeelt rapporten van antisemitische berichten van de Britse rapper

Om het een beetje gemakkelijker te maken om snel naar de productpagina te gaan, zijn hier beide versies van de PS5:

Sony

Dit is de goedkopere Digital Edition, die een 825GB SSD heeft maar geen optische drive heeft. Als u een goede breedbandverbinding heeft, kunt u uw geld hier het beste besteden.

En Ackerman / CNET

Deze console is het neusje van de zalm en bevat een 825GB SSD en Blu-ray optische drive.

Volledige PS5-dekking


Het deal-team van CNET speurt het web af voor geweldige deals voor technische producten en nog veel meer. Vind meer geweldige aankopen op de CNET Deals-pagina en bekijk onze CNET Coupons-pagina voor de nieuwste promotiecodes van Beste koop, Walmart, Amazon en meer. Vragen over de Cheapskate-blog? Vind de antwoorden op onze FAQ pagina.

More from Madison Garrett

Studio Nibelheim: Cora Burggraaf | Place de l’Opera

Toen mezzosopraan Cora Burggraaf op het conservatorium arriveerde, wist ze: hier ben...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *