PSA: Microsoft probeert een al lang bestaand probleem met Alien: Isolation op Xbox op te lossen

Alien: isolatie Het is zonder twijfel een van de meest populaire horrorspellen voor de Xbox One-generatie, maar gamers melden al lang gemengde ervaringen met de prestaties, waarbij sommigen suggereren dat het perfect werkt op elke console die ze hebben geprobeerd, terwijl anderen vertragingen en vertragingen hebben gemeld. stotteren – zelfs op Xbox Series X en Xbox Series S.

De game is onlangs toegevoegd aan de FPS Boost-titellijst op de Xbox Series X en Xbox Series S, maar het probleem lijkt het probleem niet te hebben opgelost, en Jason Ronald van Xbox bevestigde dat het team onderzoekt:

Terugkijkend op de jaren hebben spelers benadrukt dat de framesnelheid van de game is uitgekomen Het zakt soms tot extreme niveaus op Xbox OneEr zijn een heleboel oplossingen voorgesteld, waaronder het wijzigen van de harde schijf waarop de game draait, het wissen van de consolecache en zelfs het wissen van de harde opslag van de Blu-Ray-console!

Daarna lijkt de release van Xbox Series X en Xbox Series S afgelopen november Alien: Isolation opnieuw te hebben getroffen – inclusief degenen die geen problemen hebben met Xbox One – met rapporten.Aanzienlijke afname van de framesnelheid, zoals oneven getallen. “

In de veronderstelling dat de laatste oplossing wordt toegepast op de FPS Boost-versie van de game, zullen gamers op Xbox One in de toekomst misschien nog steeds tijdelijke oplossingen moeten gebruiken, maar hopelijk zal het probleem binnenkort voor altijd verdwijnen in Series X en S.

Ervaar je prestatieproblemen met Alien: Isolation op Xbox? Laat het ons hieronder weten.

READ  Ace Attorney Trilogy komt binnenkort naar de Xbox Game Pass
Written By
More from Vanessa Hale

Remedy Dev legt de nadelen van het ontwikkelen van de Xbox Series S-hardware uit.

We hebben een paar verschillende rapporten over Xbox Series S van verschillende...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *