PSG download het, Maldini denkt erover na

Nieuws Milan zet zijn zoektocht voort naar de uitstekende aanvallende middenvelder die het management wil. speculatie Nikola Vlasic Het is ongetwijfeld veel meer dan een idee. Kroatisch is erg populair, het is zelfs de eerste keuze voor Paolo Maldini. In de tweede zijn er echter enkele verschillen in vraag en aanbod. De situatie zou zeker open kunnen zijn met betrekking tot nu en 31 augustus. Maar kijk uit voor de andere spelers die zorgvuldig worden gevolgd door de voormalige aanvoerder van Milan zelf. Ik vind de naam vaak leuk Isco, maar de deal kan worden afgerond in de Franse familie en meer bepaald met Paris Saint Germain.

Nieuws uit Milaan, oog op PSG-overschot

Milan Info is nog geen trendy adres, maar in de woonkamers van By Aldo Rossi wordt er al langer over gesproken. verwijzen naar Julian Draxleraanvallende middenvelder Paris Saint Germain. Hoewel een onlangs hernieuwde overeenkomst zelfs 30 juni 2024,,De Duitser ziet dat de weg is afgesloten door andere belangrijke kenmerken, dus in het algemeen kan hij niet als eigenaar worden ingezet en is hij ongetwijfeld onwelkom. Deze voorwaarde zou hem ertoe hebben gebracht om een ​​scèneaanpassing te vragen en samen met zijn agent zou hij enkele van de voorstellen analyseren die zouden komen van Bundesliga.

Probeer de Rossoneri

Maar hij wijdde het bewustzijn juist aan Milaan die, zoals we weten, een Veelzijdige speler In staat om de rol van de aanvallende middenvelder te spelen, maar ook de rol van de vleugelspeler, die vooral de punten zijn in de reeksen van de klasse van 1993. aan je linker kant In staat om 4-2-3-1 uit te voeren in de trocar of als combinatie, bijvoorbeeld op het middenveld van enkele mannen. Zo bevoorrecht als de pasvorm, hij is ook in staat om goed te presteren met zijn linkervoet. Hij is ook ongelooflijk goed in dribbelen en heeft een geweldig afstandsschot. Op dit moment zijn we er niet bij betrokken, er zijn onderhandelingen gestart en, zoals we al zeiden, er zijn sterke belangen vanuit de Bundesliga, maar Milaan zou kunnen binnenkomen met een voorstel voor lening met aflossingsmodel. De grote ontwerpkloof zal nog steeds worden gepropt, wat een zorg is die de procedure zeker ingewikkeld kan maken.

READ  Ten slotte is de Apple TV-app beschikbaar om te downloaden op Nvidia's Shield TV

Wat vind je van Julian Draxler in Milaan? Plaats het in de reacties hieronder en deel het bericht. We zijn ook op ons Telegram-kanaal.

Written By
More from Eda Greene

Rajasthan Police 2021 Physical Entrance Card Overseas Download nu het PET PMT Hall Constable Ticket on Employment 2. Rajasthan.gov.in

Fysieke toegangskaart van Rajasthan Police 2021: Belangrijke mededeling voor kandidaten die zich...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *