Puzzel met woorden en ijs

© Aangeboden door NU.nl


Puzzelspel uit Nederland en vind de perfecte fietsroute. Dit zijn de apps van de week.

woordenweb

Het Nederlandse Aran Koning en Adriaan de Jongh hebben een nieuwe game gemaakt die exclusief te spelen is op de abonnementsservice van Apple Arcade. Het spel is als een mengeling van kruiswoordpuzzels en dominostenen.

Je krijgt een lijst met woorden die je op het speelveld moet zetten. Dit kan alleen door woorden te kruisen. Terwijl je speelt, kun je snel meer woorden ontgrendelen om het hele speelveld te vullen.

Je doel in het spel is afhankelijk van de situatie. Soms moet je de woorden bijvoorbeeld heel specifiek plaatsen om uiteindelijk bij het Finish-blok te komen. WirWar-modus vereist dat je vijftien woorden invoert, die je moet verdienen door je beschikbare woorden slim te plaatsen. Met de modus van vandaag is het de bedoeling om meer woorden te gebruiken dan alle andere spelers.

Het is goed als je het spel volledig in het Nederlands speelt. Aangezien de game wordt aangeboden via Apple Arcade, heb je een abonnement op deze dienst nodig.

Download Wordweb voor iOS (Apple Arcade vereist).

Speel met Nijntje

Voor de allerkleinsten is er een nieuwe Nijntje-app voor iOS en Android, met minigames en leerspelletjes om cijfers en letters te herkennen.

In het ene spel kun je bijvoorbeeld muzikanten van een orkest tikken om ze te spelen, en in een ander spel moeten puzzels worden gemaakt met meer stukjes. Dit begint met twee stukken en strekt zich uit tot zes stukken.

READ  Met de nieuwe Xbox-app op Android kun je games downloaden die je niet bezit

Voor oudere kinderen kunnen cijfers en letters worden geoefend. Bijvoorbeeld door de juiste letters te plaatsen om het woord “boom” aan te vullen. Of door het juiste cijfer bij de juiste hoeveelheid ijs te zetten. Er is een spel waarin de Nijntje-tekening kleurrijk moet zijn en de herinnering is er ook.

Een kleine tegenvaller is dat de muziek in de app maar twintig seconden duurt en dat kleine stukje zich eindeloos herhaalt. Gelukkig is de muziek uit te zetten in de instellingen.

De app is gratis te downloaden, waarna er nog drie games te spelen zijn. Om alle 15 spellen te ontgrendelen, is een eenmalige betaling van € 4,99 vereist. Er zijn geen advertenties in het spel, zelfs niet in de gratis versie.

Download Spelen met Nijntje voor Android van iOS (Vrij).

kaart van de wielervereniging

De Routeplanner-app van de Fietsersbond kan de afgelopen jaren op veel kritiek bogen, maar er is eindelijk een nieuwe versie uitgekomen die het behoorlijk goed doet.

Met de app is het mogelijk om een ​​fietsroute te plannen. Het werkt niet alleen gemakkelijk en duidelijk, maar deze keer is het ook gemakkelijk om de methoden aan te passen door uw voorkeuren in te stellen. Bijvoorbeeld of je nu in de natuur of door de stad wilt fietsen, of je een autoluwe weg wilt of over kruispunten wilt fietsen.

Veel Android-gebruikers klagen via de Play Store-reviews dat het stroomverbruik van de app drastisch is toegenomen en dat de batterij soms leeg raakt voordat de track eindigt. De Fietsersbond zegt het probleem te kennen en te gaan onderzoeken.

READ  Hoe kan ik mijn Facebook-account definitief verwijderen?

Download Routeplanner voor Android van iOS (Vrij).

More from Madison Garrett

Detroit Tigers Spencer Turkelson en Riley Greene schitteren in Futures

Spencer Turkelson van de Detroit Tigers verplettert Homer in de Education League...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *