PSVR 2 komt begin 2023 uit

PSVR 2, PlayStation’s volgende generatie virtual reality-headsets, komt ergens begin 2023.

Volgens verschillende sociale-mediasites van PlayStation via Twitter en Instagram was de volgende generatie PlayStation VR-headset ergens in de eerste maanden van volgend jaar opgesloten in een releasevenster.

Het venster werd bevestigd op het officiƫle PlayStation-account op Instagram en op verschillende regionale PlayStation-accounts op Twitter uit Frankrijk en Braziliƫ.

PSVR 2 is Sony’s volgende virtual reality-headset. Volgens Sony krijgt de PSVR 2 een OLED-scherm met een resolutie van 2000 x 2040 pixels per oog en een verversingssnelheid tot 120 Hz. Het maakt gebruik van inside-out eye-tracking en heeft een gezichtsveld van 110 graden.

Sony heeft ook aangekondigd dat PSVR 2 bij de lancering meer dan 20 games zal hebben. Het bedrijf ontwikkelt ook headset-exclusieve VR-games, waaronder Horizon: Call of the Mountain, gebaseerd op de populaire Horizon-serie.

PlayStation VR2: Headset-afbeeldingen

Hoewel de specificaties van de PSVR 2 kunnen wedijveren met die van de Oculus Quest 2 en Valve Index, is het nog steeds een bedrade headset en vereist een PlayStation 5 om te werken. Deze factoren kunnen hindernissen worden in vergelijking met de Meta draadloze hoofdtelefoons, hoewel deze factoren eerder dit jaar een prijsstijging kregen.

Haal jij de volgende generatie Sony PSVR 2-headset op? Laat het ons weten in de reacties.

Matt TM Kim is de IGN-nieuwsredacteur. Je kunt het bereiken Tweet insluiten.

READ  Hier is hoe Abhishek Bachchan reageerde op de throwback-foto die zijn zus Shweta Bachchan Nanda deelde
Written By
More from Aubrey Mason
Een enorme aanvulling van de PS5 kan op handen zijn
Volgens een insider is je volgende kans op een PS5 het belangrijkste...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *