PUBG 11.1-update nu live op Xbox en PlayStation: herziene paramokaart, nieuw classificatiesysteem

PUBG is geüpdatet naar versie 11.1, die de favoriete kaart van fans terugbrengt, een tool voor het vastleggen van noodsituaties introduceert en wijzigingen aanbrengt in de gerangschikte bonusstructuur. De patch is nu beschikbaar op Xbox One en Xbox Series X | S, PlayStation 4 en PlayStation 5, evenals de vorige pc-versie.

Dit seizoen wordt Paramo opnieuw geïntroduceerd, een 3 × 3-kaart die zich afspeelt in de hooglanden van Zuid-Amerika. Deze herziene versie van Paramo heeft meer velddekking en een dynamisch wereldsysteem dat belangrijke mijlpalen wijzigt. Je kunt ook een nieuw noodvoorwerp gebruiken, dat je kunt inzetten om een ​​vliegtuig te signaleren dat het je binnen 60 seconden moet ophalen. Het item is helder en zwaar en zal de aandacht van de vijand trekken, maar je kunt het strategisch gebruiken in noodsituaties of om achter vijandelijk gebied te ontsnappen.

Vanaf PlayerUnknown’s Battlegrounds-seizoen duren de geplaatste seizoenen twee maanden. Dit betekent ook dat het niet volledig parallel zal lopen met de Survivor Passes, dus de nieuwe beloningsstructuur is aangepast om deze wijziging mogelijk te maken. De inzetpercentages voor wapens zijn dit seizoen ook gewijzigd om de PUBG-esports-modus na te bootsen.

Bovendien implementeert het dit seizoen updates voor het Mastery Medal-systeem. Er zijn 10 nieuwe medailles die je kunt winnen in reguliere en klassementswedstrijden, maar deze zijn niet beschikbaar in Arcade-, Lab- of Custom-wedstrijden. En je kunt deze nieuwe medailles laten zien als onderdeel van je herziene PUBG-ID, die je kunt vinden op het tabblad Personalisatie.

Deze update ging op 31 maart live op pc en zou vandaag op de consoles aankomen. Ondertussen zou PUBG Mobile meer dan $ 7 miljoen per dag verdienen. Omgekeerd wordt PUBG Lite aan het einde van de maand gesloten.

READ  Problemen met de knop van de Xbox Series X-controller? je bent niet alleen

GameSpot kan commissie verdienen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Vanessa Hale

Studie: de helft van de volwassenen speelt games – mobiele marketing

Bovendien gamen gamers in verschillende demografische categorieën. Zo speelt ongeveer 65% van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *