PUBG: Battlegrounds’ nieuwe kaart, Taego, bevat zelfopstanding en terugkeer

pubg Het is terug met zijn eerste nieuwe kaart in een tijdje, en het speelt zich af in Korea. De nieuwe kaart, Taego, maakt deel uit van Spelupdate 12.2, die ook een zelfrevival-item toevoegt, een mini-battle royale om je terug in de wedstrijd te brengen nadat je sterft, en tientallen andere veranderingen.

Taego is een kaart van 8 km bij 8 km op het Koreaanse platteland. pubg In-game unitleider Taehyun Kim zei in een e-mailinterview met Polygon dat het doel van deze kaart is om spelers de schoonheid van Korea te laten zien, vooral in de jaren 80 en 90.

De kaart staat vol met dorpen, steden en zelfs een maximaal beveiligde gevangenis die spelers kunnen verkennen. En het allerbelangrijkste, voor alle spelers die je hebt gemist pubgTaego’s grootste kaart, het heeft veel open land om voor te vechten.

Foto: PUBG Studios

Maar hoewel de grootte in overeenstemming kan zijn met de conventionele maat, pubg Kaarten en enkele andere Taego-functies zijn volledig nieuw in het spel. De nieuwe zelfrevivalcomponent van de game, waarmee gevallen spelers kunnen vallen, is bijvoorbeeld compleet anders dan alles wat Battle Royale tot nu toe heeft aangeboden.

Taego heeft ook een nieuwe mechanic genaamd Comeback BR ​​​​die spelers die zijn uitgeschakeld tijdens de eerste blauwe zone een kans geeft om te herstellen. Tijdens Comeback BR ​​- alleen beschikbaar in Taego duo’s duo’s en squadronwedstrijden – worden spelers die overlijden tijdens de eerste blauwe zone naar de Comeback Arena gebracht, waar ze zullen proberen een timer te negeren in een BR-miniwedstrijd. Als ze de timer overleven, keren ze terug naar de normale wedstrijd.

Een klein Koreaans dorp op de kaart van PUBG's Taego

Foto: PUBG Studios

Dit is een gloednieuwe monteur voor pubgMaar Kim zei dat de spelers er al een tijdje om vragen.

“We hebben veel feedback gezien die we nodig hebben om een ​​manier te vinden om de frustratie van de neergehaalde spelers in de eerste wedstrijd te verminderen”, vertelde Kim aan Polygon. “We vonden ook dat er meta-wijzigingen moesten worden opgelost. Comeback BR ​​​​is ontwikkeld om de frustratie van spelers te verlichten en hen te helpen snel lid te worden van hun team en een kippendiner te winnen nadat ze zijn teruggekeerd.”

Voor een compleet overzicht van Taego, zijn nieuwe mechanica en wapens, evenals alle andere veranderingen in deze patch, kun je vol pubg Correctie-opmerkingen 12.2. Terwijl je toch bezig bent, kun je in het reine komen met de nieuwe naam van de game: de ontwikkelaar van PUBG Studios noemt het nu PUBG: Slagvelden.

READ  Jacob deGrom zegt dat hij in orde is, en de Mets hebben hem nodig om gelijk te hebben
Written By
More from Aubrey Mason

Onsterfelijken Fenyx Rising zeggen dat prestaties “geen specifieke manieren van spelen vereisen”

New God, eerste uitbreiding van Ubisofts uitstekende open-wereldavontuur Hoge onsterfelijken Phoenix, Die...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *